Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
James Arthur
Vama concertează la Arenele Romane: "Ne-a fost dor de voi, ne ard buzele să cântăm" Toboșarul Scorpions confirmă că a avut coronavirus și oferă detalii despre starea lui de sănătate Juriu X Factor 2020Componența juriului X Factor se schimbă în 2020, "surprizele" aduc noi scântei în formatul emisiunii David Gilmour - Rattle That Lock (Live At Pompeii 2016)Prima piesă a lui David Gilmour după o pauză de 5 ani, "Yes, I Have Ghosts", este o colaborare cu fiica sa - AUDIO Mickey Madden, basistul Maroon 5Basistul Maroon 5 a fost arestat pentru violență domestică

Videoclip oficial: Demi Lovato - Sorry Not Sorry

Demi Lovato s-a maturizat faţă de fetiţa din generaţia Disney şi din serialul de acum 10 ani. Este acum o domnişoară de 24 de ani, care tocmai a lansat un videoclip numit "Sorry Not Sorry". De ce un titlu apologetic? Pentru că Demi petrece la greu, cu celebrităţi ca Paris Hilton şi Jamie Foxx.

Noua piesă a atins peste 1 milion de vizualizări în nici 12 ore, semn că apariţiile de celebrităţi au stârnit vreun "Twitter Storm". Clipul "Sorry Not Sorry" începe cu menţiunea că o petrecere reală ar fi avut loc acasă la Demi pe 29 iunie şi că noi urmărim ce s-a întâmplat. Va mai amintiţi videoclipul lui Marilyn Manson, "Tainted Love"?

Fix acea petrecere este reprodusă aici, dar fără machiaj goth, fără exces de substanţe şi băuturi, dar cu la fel de multă lascivitate. Melodia este una R&B, piperată cu un instrumental discret şi un bas ritmic. Demi Lovato este într-un body şi dansează cu mişcări de Ariana Grande într-o piscină plină cu bule. Toată lumea e îmbrăcată colorat, sunt conduse maşinuţe, iar Jamie Fox apare îmbrăcat surprinzător de sobru.

Ţinutele disco intră în acţiune spre finalul clipului, apar personaje cu dreaduri funky şi un ursuleţ uriaş. Wiz Khalifa este o altă apariţie celebră din acest videoclip. Acesta este primul release solo al lui Demi din 2017, după colaborări precum cea cu Cheat Codes la piesa "No Promises" din primăvară. Ultimul disc al artistei a fost "Confident" în 2015. Nu avem încă informaţii despre un nou album.

Pentru a susţine acest single nou urmează un soi de mini turneu. Va include 7 oraşe, în care vor fi organizate "house parties" precum cea de din videoclip. Au fost promise apariţiile unor vedete precum starul fotbalului american Rob Gronkowski sau Billy Ray Cyrus, tatăl lui Miley şi respectat artist country.

Citește mai multe despre Demi Lovato
Videoclipuri cu Demi Lovato
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE