Urmărește-ne în Social Media

Demi Lovato - Skin Of My Teeth

Demi Lovato a lansat "Skin Of My Teeth", extrasă de pe viitorul său album. Melodia este acompaniată de un videoclip disponibil în articol.

După ce a cântat piesa "Skin Of My Teeth" în premieră la emisiunea The Tonight Show Starring Jimmy Fallon, Demi Lovato o prezintă acum fanilor și cu un videoclip oficial. Piesa a fost produsă de Warren Felder (OAK), și scrisă de Demi Lovato, Alex Niceforo, Keith Sorrells, Laura Veltz și Aaron Puckett (lil aron).

"Skin Of My Teeth" este extrasă de pe cel al optulea album al artistei, "HOLY FVCK". Discul va fi lansat pe data de 19 august 2022, prin Island Records. Albumul cu 16 piese este o călătorie muzicală bazată pe rădăcinile rock și pop-punk ale lui Demi și ilustrează o retrospectivă serioasă, dar ironică a experiențelor de viață.

"Procesul de realizare a acestui album a fost cel mai satisfăcător de până acum și le sunt recunoscătoare fanilor și colaboratorilor mei pentru că au fost alături de mine. Niciodată nu am fost mai sigură de mine și de muzica mea, iar acest album vorbește de la sine. Pentru fanii mei, care au fost alături de mine de la început și pentru cei care acum s-au alăturat călătoriei, vă mulțumesc. Acest album este pentru voi!", a declarat Demi.

"HOLY FVCK" este ca o continuare a celui de-al șaptelea album de studio al lui Demi, "Dancing With The Devil... The Art Of Starting Over", care a debutat pe locul 1 în Billboard Album Sales Chart și pe locul 2 în Billboard Top 200 Chart, după lansarea sa pe 2 aprilie 2021.

Cu șapte albume de studio, care au debutat în Top 5 Billboard 200, iar patru dintre ele cu peste un miliard de stream-uri pe Spotify, Demi își duce sound-ul caracteristic la următorul nivel cu cel de-al optulea album de studio, "HOLY FVCK".

Comentarii