Urmărește-ne în Social Media

Demi Lovato - I Love Me

Demi Lovato a lansat "I Love Me", o piesă cu un mesaj puternic despre acceptare și iubire de sine. Materialul este disponibil în articol.

"I Love Me" sugerează, încă din titlu, importanța relației pe care o avem cu noi înșine. În versurile piesei, Demi vorbește despre faptul că se simte vinovată pentru ce mănâncă, se compară cu toată lumea din jurul său și este cel mai dur critic al său. Artista nu i-a uitat nici pe cei care lasă comentarii răutăcioase și îi afectează starea de spirit. Însă, în pofida acestor aspecte cu care, într-o măsură sau alta, ne întâlnim cu toții, dragostea de sine este soluția salvatoare.

"I Love Me" este o piesă compusă de către Demi, Sean Douglas, Keith Sorrells, Alex Niceforo, Jennifer Devilveo, Rose Nicholson și Warren Felder. Videoclipul oficial este regizat de Hannah Lux Davis (care a colaborat cu Ariana Grande, Drake, Nicki Minaj). Mesajul piesei este completat de un vizual în care sunt prezentate câteva momente cheie din trecutul artistei. De la începuturile sale în lumea muzicii, pornind de la filmul Disney - Camp Rock, la perioada în care lansa albumul "Confident" și prezenta lumii o parte puternică și seducătoare, până la evenimentul mai puțin fericit, și anume, internarea în spital după o supradoză.

"Încă nu pot să descriu cum a fost pentru mine anul trecut, dar acest cântec se concentrează mai mult pe ceea ce se întâmpla în mintea mea. Cu toții avem zile mai bune, și zile mai puțin bune. Cel mai bun lucru pe care îl putem face este să fim cea mai bună versiune a noastră și să celebrăm acest lucru cu cei apropiați", a scris Demi Lovato pe pagina sa de Instagram.

Cele mai recente apariții ale artistei au fost în cadrul premiilor Grammy 2020 și Super Bowl. După 18 luni de pauză, artista a urcat pe scenă interpretând piesa "Anyone", la Premiile Grammy. La scurt timp după acest eveniment, Demi a cântat imnul Statelor Unite în cadrul Super Bowl 2020.

PUBLICITATE
Comentarii