Urmărește-ne în Social Media

Demi Lovato - Dancing With The Devil

Demi Lovato prezintă publicului cel mai dramatic moment din viața sa în noul videoclip ”Dancing With The Devil”. Artista retrăiește episodul din 2018, când a fost internată în spital în urma unei supradoze de alcool.

Lunga luptă a lui Demi Lovato cu adicția este sursa de inspirație a noului single "Dancing with the Devil", o baladă puternică și reprezentativă pentru documentarul cu același titlu. În 2018, artista a fost internată în spital în urma unei supradoze, acest moment marcând-o profund fizic și emoțional.

"Am depășit o linie pe care nu o mai depășisem, în lumea adicției. E intersant că am avut nevoie de o perioadă de izolare pentru a trece peste acest episod traumatizant. Nu mi-am luat niciodată suficient timp pentru a săpa adânc și a lucra la lucrurile care mă măcinau", povestește Demi Lovato în primul episod al documentarului "Dancing with the Devil", disponibil pe canalul de YouTube al artistei.

Noul album al artistei, intitulat "Dancing with the Devil…The Art of Starting Over", este cel mai intim și sincer material înregistrat până acum, Demi Lovato mărturisind că o reprezintă în totalitate.

"Simt că acest album mă reprezintă așa cum niciun alt album nu a reușit să o facă până acum. Nu mi-am mai acordat niciodată atât de mult timp pentru a mă cunoaște. Simt că am evoluat atât de mult la nivel personal și spiritual, muzica mea reflectă cine sunt eu cu adevărat, cine încerc să fiu, ca artist. Simt că mă reprezintă cel mai bine, la nivel personal, ca om", a declarat Demi Lovato.

Tracklist Demi Lovato - "Dancing with the Devil…The Art of Starting Over":

Prelude
1. Anyone
2. Dancing with the Devil
3. ICU (Madison's Lullabye)

The Art of Starting Over
4. Intro
5. The Art of Starting Over
6. Lonely People
7. The Way You Don't Look At Me
8. Melon Cake
9. Met Him Last Night (feat. Ariana Grande)
10. What Other People Say (Demi Lovato & Sam Fischer)
11. Carefully
12. The Kind of Lover I Am
13. Easy (Demi Lovato & Noah Cyrus)
14. 15 Minutes
15. My Girlfriends Are My Boyfriend (feat. Saweetie)
16. California Sober
17. Mad World
18. Butterfly
19. Good Place

PUBLICITATE
Comentarii