Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Câștigă o invitație dublă la concertul Mihai Mărgineanu - Fum de tavernă - 25 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
Ester Peony a câștigat Eurovision România 2019Ester Peony a câștigat Selecția Naţională pentru Eurovision 2019 și va reprezenta România la Tel Aviv INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019

Videoclip oficial: Deliric x Silent Strike – Ceata

Deliric îşi continuă parteneriatul productiv cu Silent Strike, prin lansarea piesei "Ceata". Melodia a primit un videoclip care îmbină umorul, pesimismul, decorurile SF şi satira. Îl puteţi viziona mai jos.

"Ceata" are un clip regizat de Renato Solca, cel care s-a ocupat şi de videoclipul "Independent" al aceloraşi artişti. Versurile îi aparţin lui Deliric, muzica lui Silent Strike, iar de cinematografie s-a ocupat Craig Lees. Este probabil clipul românesc cu cea mai bună aplicare de green screen văzută de mine în ultima vreme.

Totul începe cu Deliric fiind amuzant, ironic şi intrând pe flow imediat după o serie de poante. Cu tricou PORC în dotare şi boasting-ul clasic de rapper, Deliric are un clip plin de glitch-uri şi se metamorfozează într-o fantomă digitală. Între panouri solare şi un univers post apocaliptic artistul apare montând o instalaţie SF ce ar putea aparţine la fel de bine de un film "Terminator".

A doua parte a clipului se petrece în studioul de filmări, cu green screen-ul la vedere şi cu Deliric filmându-se cu telefonul şi introducându-ne în culise.

Deliric, pe numele său real Răzvan Eremia începea colaborarea cu DOC, Vlad Dobrescu, DJ Paul, Carbon şi Cedryk spre finalul anilor 90. În 1999 Deliric fonda celebra trupa hip hop CTC, urmând colaborări cu nume celebre precum Da Hood sau RACLA.

Silent Strike este un compozitor de muzică electronică şi de film, având o pasiune pentru sintetizatoarele şi aparatele de sampling clasice. A colaborat cu nume din toate registrele muzicii, de la Ada Milea la Alexandrina şi de la CTC la Specii şi Subcarpaţi. De asemenea a mixat în deschiderea celor de la Bonobo sau Faithless.

Citește mai multe despre Deliric 1Silent Strike
Videoclipuri cu Deliric 1Silent Strike
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE