Urmărește-ne în Social Media

Deliric - Urbanist Sessions

Deliric a fost invitat în cadrul Urbanist Sessions, seria lansată la inițiativa artistului, în cadrul propriului brand, PORC TV. În cadrul clipului de aproape 10 minute, rapper-ul pune rime pe cinci beat-uri diferite.

După Irina Rimes, Bruja, Amuly și o mulțime de artiști din underground, Deliric participă și el la Urbanist Sessions. În cel de-al 48-lea episod, rapper-ul își pune rimele pe 5 beat-uri produse de Silent Strike, DJ Nasa, Lu-K Beats & DEM, Raz One și Vlad Flueraru.

"Am lăsat scaunul de regizor, mi-am luat straiele de rapper și am trecut la microfon. Era timpul! Am îndoit 5 beat-uri.  (...) Care bucată ți-a plăcut cel mai mult dintre astea 5. Că am pus pariu cu echipa!", întreabă Deliric.

Publicat în urmă cu 20 de ore, clipul lui Deliric de la Urbanist are deja peste 100,000 de vizualizări, urcând până pe locul 16 în topul YouTube trending.

Deliric, pe numele real Răzvan Eremia, s-a îndrăgostit de hip hop în copilarie. La 15 ani i-a întâlnit pe DOC, Vlad Dobrescu, DJ Paul, Nwanda, Cedry2k și Carbon, împreună punând bazele grupului Facem Records. După doi ani, în 1999, Deliric formează grupul CTC – Controlul Tehnic de Calitate. Urmează mixatape-uri și colaborări cu nume ca Da Hood și RACLA, în 2002 fiind lansat primul material discografic CTC. Sub pseudonimul Deliric 1 au fost lansate albumele "Inspecția Tehnică Periodică" (2011) și "Delicatese" (2013).

PUBLICITATE
Comentarii