Urmărește-ne în Social Media

Deliric - Lasă

Deliric a lansat o piesă extrem de personală, în care dezvăluie un eveniment trist din viața sa. Melodia se numește ”Lasă” și are versurile scrise de rapper, ca de obicei.

"Am făcut o piesă despre evenimentele recente din viața mea. Am pus o bucățică din mine acolo. Are efect terapeutic să îmi pun trăirile în versuri, dar sper să fiu în stare să o și cânt, că vă spun sincer, mă copleșesc emoțiile uneori. O să fac o încercare în seara asta la Neversea. Să îmi țineți pumnii!

Având în vedere natura piesei, îmi vine greu să o promovez. Sper totuși să ajungă la urechile voastre.

Am filmat și un clip. Am încercat să surprindem discrepanța dintre opulența și viața lipsită de griji ce o regăsim de cele mai multe ori în comunicarea artiștilor și realitatea din spate.

Trebuie să-i mulțumesc lui PRNY pentru beatul minunat și tuturor celor care au pus umărul alături de mine la piesă și clip." - Deliric

Deliric, pe numele real Răzvan Eremia, s-a îndrăgostit de hip hop în copilarie. La 15 ani i-a întâlnit pe DOC, Vlad Dobrescu, DJ Paul, Nwanda, Cedry2k și Carbon, împreună punând bazele grupului Facem Records. După doi ani, în 1999, Deliric formează grupul CTC – Controlul Tehnic de Calitate. Urmează mixatape-uri și colaborări cu nume ca Da Hood și RACLA, în 2002 fiind lansat primul material discografic CTC. Sub pseudonimul Deliric 1 au fost lansate albumele "Inspecția Tehnică Periodică" (2011) și "Delicatese" (2013).

PUBLICITATE
Comentarii