Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România Mariza: "Concertele nu sunt ale mele, vin de la publicul meu" INFO CONCERT:
Caro Emerald
INFO CONCERT:
Cargo - concert aniversar
INFO CONCERT:
Lord of the Dance
INFO CONCERT:
Star Wars live in concert - A New Hope
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2018
ANUNȚAT RECENT: Concert Massive Attack în România pe 21 iunie - Află detalii și cumpără bilete promoționale!

Videoclip oficial: Delia - Verde Împărat

Delia ne transportă în natura sălbatică şi crudă, pură şi verde, în miezul unui univers magnific prin videoclipul piesei "Verde Împărat". Această creaţie video psihedelică se potriveşte perfect cu concertele din seria Psihedelia.

Regizat de Alex Ceauşu,  "Verde Împărat" o prezintă pe Delia cu o perucă multicoloră într-o pădure fermecată, cum vedem numai în basme. Regizorul a mai colaborat cu Delia şi la clipurile "1, 2, 3, 4" sau "Rămâi cu bine". Single-ul este unul inedit în peisajul românesc, mai apropiat de liquid dubstep şi de chillout decât de o creaţie pop sau dance. Secţiunile de fluier sunt total atipice pe lângă basul şi percuţia discretă. Cu instrumental atât de lin şi molcom, vocea Deliei iese perfect în evidenţă.

Videoclipul abundă de imagini unice, precum apusul în pădurea plină de frunze uscate, sau Delia în comuniune cu natura, acoperită cu vegetaţie. Spre final artista devine o veritabilă Crăiasă a Zăpezii, într-un peisaj montan iernatic, cu flori de zăpadă şi nea peste tot. Un vizual care va fi cu siguranţă replicat pe scenă la viitoarele concerte ale Deliei.

Piesa "Verde Împărat" este compusă chiar de către Delia şi produsă de muziciană împreună cu Alex Cotoi. A putut fi auzită pentru prima oară la concertele "Psihedelia" de la Sala Palatului, desfăşurate pe parcursul a 3 zile. În 2017 Delia a lansat albumul "Live", care include hituri precum "Cum ne noi", "Da mamă", "Cine m-a făcut om mare" şi "Ce are ea".  A dat lovitura şi cu hitul "Rămâi cu bine", colaborare cu Macanache, care a strâns aproape 30 de milioane de vizualizări pe YouTube.

Delia are programat pe 9 noiembrie un concert la Hard Rock Cafe în Bucureşti şi o puteţi auzi şi pe noul album al lui Ştefan Bănica, "Picat din Lună".

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Delia Matache
Videoclipuri cu Delia Matache
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE