Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Cerbul de Aur 2019
Laura Bretan, interviu InfoMusic 2019Cerbul de Aur 2019: Laura Bretan, Ester Peony și Olivier Kaye pregătesc un moment special Poze concert Metallica pe Arena Națională pe 14 august 2019 INFO CONCERT:
Fall in Love Festival 2019
INFO CONCERT:
Evanescence
INFO CONCERT:
We Love Retro 2019 București

Videoclip oficial: Delia - Trăiește Frumos

”Trăiește Frumos”, ne îndeamnă Delia în noul ei videoclip, filmat pentru cea mai recentă campanie a brandului Vodafone. Sub sloganul "Un like pentru viața simplă și adevărată!", artista ne reamintește cât de importantă este comunicarea reală într-o lume acaparată de tehnologie.

Videoclipul ”Trăiește Frumos” ilustrează o mișcare continuă sus-jos, purtându-i pe cei care îl urmăresc printr-o clădire de apartamente. În fiecare interior, publicul poate vedea secvențe cu oameni care mimează versurile melodiei ca dialog purtat între ei. Aceste scene inspirate din viață sunt încarcate pe o platformă online creată de Vodafone sub formă de serial, fiind adaptate pentru ca utilizatorii să le poată derula și pentru a explora noua experință interactivă pe durata melodiei.

Ca mesaj, piesa ”Trăiește Frumos” este un îndemn la o viață bazată pe experiențe reale. Delia ne îndeamnă să iubim și să simțim cu adevărat, dincolo de metodele de comunicare tehnologizate.

”Ieri schimbam idei, priviri și vise

Azi schimbăm doar niște filtre triste

Dependenți de-un ecran, azi dăm scroll la tot ce-nseamnă viață (...)

Un like pentru viața simplă și adevărată!

Două like-uri pentr-o clipă mult mai colorată.”

Anterior acestui single, Delia a lansat piesa "Despablito", în colaborare cu Grasu XXL. Videoclipul a avut mare priză la public, adunând în doar 3 luni peste 27 de milioane de vizualizări.

În noiembrie, Delia va reveni la Sala Palatului cu un nou concept de show - ”Acadelia”. Publicul va avea ocazia de a o vedea pe artistă în cadrul a 3 concerte, programate să aibă loc pe 14, 15 și 16 noiembrie.

Acadelia” va ajunge și în Londra, artista urmând să urce pe scena arenei O2 pe 25 noiembrie.

Citește mai multe despre Delia Matache
Videoclipuri cu Delia Matache
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE