Urmărește-ne în Social Media

Delia Rus x Yakki - Până dimineața

Delia Rus a lansat videoclipul piesei "Până dimineața" în colaborare cu Yakki, unul dintre artiștii pe val ai muzicii trap din România. O poveste pe linii melodice, care îmbină stilul pop cu cel trap, "Până dimineața" este o piesă inspirată din experiențele sentimentale ale celor doi artiști.

"Piesa "Până dimineața" este o continuare a piesei "Ochii căprui". După o inima frântă, există mulți pași spre recuperare, spre vechiul tu, iar piesa asta este despre partea aia fun, în care deși te doare, ai obosit să îți plângi de milă și începi să faci ce îți trece prin cap. La un moment dat, devine o chestiune de orgoliu "că de mâine jur c-o să fiu mai bine", "nu ți-am dat nici block, vreau să mă vezi", "până dimineață o să te uit", dar n-ar vrea să îi facă rău.

Scriu la persoană a-III-a și îmi dau seama de ce, că în mintea mea mă văd pe mine la 16 ani și parcă privesc o altă persoană. Piesa asta poate este tristă pentru unii, însă pentru mine e mare vibe, pentru că îmi dau seama ce atent te crești cu o inima frantă. Acel "îi arăt eu lui" de acum ceva ani a fost doar un "îmi voi arăta mie". Și poate că băieții ăștia, uneori, ne împing de la spate doar ca să fim mult mai faine. Piesa asta mie mi-a dat delete la niște chestiuni amoroase și pot doar să zic că aveam nevoie de ea", a povestit Delia Rus.

Yakki: "Am rezonat foarte bine ca vibe și așa a apărut "Până dimineața", o piesă care este foarte personală și plină de esență"

La rândul său, Yakki se arată foarte încântat de colaborarea cu Delia și așteaptă cu nerăbdare reacțiile publicului.

"Colaborarea cu Delia Rus a fost oarecum neașteptată. Am fost reticent, inițial, în legătură cu potrivirea noastră ca abordare muzicală, dar am rezonat foarte bine ca vibe și așa a apărut "Până dimineața", o piesă care este foarte personală și plină de esență, tocmai pentru că reflectă capitole asemănătoare din viețile amândurora. Abia așteptăm să ajungă la voi și sper să vă regăsiți în versurile noastre", a declarat Yakki.

Piesa este compusă "Până dimineața" de Delia Rus, Yakki și Sapte, mixul fiind realizat de Lu-K Beats și PRNY.

Comentarii

Muzică nouă

Delia Rus colaborează cu Criss Blaziny și lansează "Vrum Vrum" - AUDIO

O piesă de dragoste pe beat-uri afro, "Vrum Vrum" continuă relația apropiată pe care Delia Rus a dezvoltat-o cu zona de urban din România. Mai multe detalii și audio în articol.

Publicat

pe

Delia Rus x Criss Blaziny - Vrum Vrum
Delia Rus x Criss Blaziny - Vrum Vrum │ FOTO: captură YouTube

"Vrum Vrum" a fost scrisă de Criss Blaziny și Delia Rus, în timp ce producția a fost realizată de Paul Iorga (care a lucrat anterior cu artiști precum Nicole Cherry, Alina Eremia, Mario Fresh, Andra, Nane). Dacă în peisajul muzical autohton piesele de dragoste tind să vină la pachet cu o notă negativă, "Vrum Vrum" întoarce foaia și vorbește despre trăirile intense de la începutul unei relații.

"Din când în când cineva o să-ți apese accelerația. Ești gata? Nebunia cu care dragostea își face apariția este de-a dreptul superbă, iar ea îți poate aduce un haos într-o viață monotonă sau o liniște într-o viață agitată.

Cum de mereu este invers? Poate suntem noi atrași de ce avem nevoie", a transmis Delia Rus.

Cu un stil muzical în continuă dezvoltare, ce îmbină muzica pop cu influențe urbane, lansările Deliei Rus au strâns zeci de milioane de vizualizări. Afinitatea artistei pentru muzica urbană i-a adus colaborări cu nume precum El Nino, NOSFE, Yakki sau Tranda.

Citește în continuare