Urmărește-ne în Social Media

Delia Rus feat. Tranda - Ochii la mine

Delia Rus lansează videoclipul piesei “Ochii la mine”, care ne introduce în lumea ei plină de dragoste. Artista a declarat mai multe pentru InfoMusic. Vă invităm să aflați detalii despre noul single în articolul de mai jos.

Delia Rus, care împlinește anul acesta 22 de ani, cântă și compune singură, fiind îndrăgostită de muzică dintotdeauna. Piesa ei de debut, “Dacă pleci”, a fost scrisă cu un instrumental de pe internet și a reușit să adune 20 de milioane de vizualizări. A urmat "Tatuaj pe inimă", apoi o colaborare cu Doddy și Karo la piesa "Tot mai departe". “Inimi Străine” a fost cântată de Delia prima oară în cadrul Media Music Awards, iar acum, artista a mai scris un capitol muzical prin melodia “Ochii la mine”.

“Ochii la mine” poartă semnătura lui Criss Blaziny pe partea de regie

“M-a citit foarte ușor și îmi plac oamenii care trag să scoată la suprafață ce e din tine, părțile reale, nu <hai să încercăm să fii mai sexy că dă mai bine>… Când m-a văzut și îmbrăcată și machiată și a văzut că am început să filmăm și sunt eu așa mai timidă, mai tristuță, a vrut să tragă de chestia asta. Și a prins bine.”

Cine a gândit conceptul videoclipului?

“Chiar e un drag prieten de-al meu, Alex Kaulitz, Alex Coțofană mai bine zis, el a venit cu toată ideea asta cu baloanele, ideea de a-l băga pe Otravă în clip, de a face tranziția asta între mine și Tranda. Eu sunt o fată destul de dulce, iar Tranda e un bărbat destul de dur vizual. El face o trecere foarte frumoasă între noi."

Colaborarea cu bloggerul Otravă

“Sinceră să fiu mi s-a propus să îl alegem pe Otravă, în momentul ăla mi s-a părut o alegere foarte bună. Eu l-am cunoscut personal abia la clip, ne-am înțeles super bine și mă bucură faptul că omului i-a plăcut piesa, i-a plăcut conceptul și atunci mi-a dat încredere. Chiar dacă nu ne cunoaștem, chiar dacă n-am vorbit înainte, știam că o să pună totul bine în evidență. El a filmat cel mai repede.”

Cum s-au cunoscut Delia Rus și Tranda?

“L-am cunoscut pe Tranda cerându-i practic să colaboreze cu mine pe piesa asta pentru că era tiparul perfect. Adică el e un artist extraordinar, dar în același timp era fix tipologia bărbatului despre care e vorba în această piesă așa că ar fi dat răspunsul perfect.”

De ce era scris cuvântul "fericire" pe bluza Deliei Rus?

“Sunt un om foarte vesel, zâmbesc foarte mult, dar poate acum să mi se rupă sufletul și să am zâmbetul ăsta mare pe față și oamenii cred că sunt foarte fericită, dar nu e așa.”

Povestea piesei “Ochii la mine”

“Am scris o parte din versuri, dar piesa a fost făcută în primă instanță de Florian Rus și Roșioru Mădălin. Ideea e că atunci când m-au chemat la studio eram la modul <O vreau, e ceva ce aș scrie eu acum, ești sigur că n-am scris-o eu?> Mie îmi place să îmi scriu singură piesele, dar sunt foarte deschisă la propuneri dacă mi se potrivesc.”

Ce s-a întâmplat cu baloanele după videoclip?

“Toata lumea a vrut sa le ia acasă! Am urcat cu Blaziny și încă două persoane în mașină când să plecăm spre casă. El luase cred că vreo 15 baloane, eu luasem vreo 8, eram ca într-o mașină de clovni, efectiv nu se mai vedea nimic! Și săracul șofer, care era Pandutzu, nu vedea nimic, îmi era frică să nu facem accident.”

Afla povestea videoclipului si a piesei

Publicat

pe

PUBLICITATE
Comentarii
Concert Depeche Mode 2023

AGENDA DE CONCERTE

<< dec. 2022 >>
lmmjvsd
28 29 30 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31 1