Urmărește-ne în Social Media

Delia Rus - Ochii Căprui

Delia Rus a lansat videoclipul piesei "Ochii căprui". Noul single are un sound pop urban și spune o poveste despre inimi frânte și puterea de a depăși sfârșitul unei relații.

Compusă de artistă în colaborare cu Paul Iorga și Bogdan Gridan, "Ochii căprui" este prima lansare a Deliei după o pauză de un an, timp în care artista s-a concentrat pe munca de studio, compunând atât pentru proiectul său, cât și pentru alți artiști.

"Versul "Ploaia nu mai are loc de plânsul ochilor căprui" punctează cât am plâns noi din iubire. Cred că e secetă acum. Dar, spre deosebire de alte piese de dragoste, "Ochii căprui" nu e atât de mult despre sfârșitul unei relații, cât despre dorința de a trece peste acest final și de a nu rămâne blocat în ce a fost sau nu a fost să fie. Mi-am dat seama că am scris foarte mult de-a lungul timpului despre femei, despre ce simțim noi în anumite situații, iar acum aș vrea să scriu pentru ele, să vorbesc cu ele direct", povestește Delia Rus.

Delia Rus se numără printre cele mai apreciate artiste pop din industria muzicală românească. A moștenit pasiunea pentru muzică de la tatăl său, muncind mult pentru a-și îndeplini visul de a deveni artist. Piesele sale, "Dacă pleci", "Fericire/Chip de chin", "Noua eu", "Ce-mi faci", dar și "Bună", depășesc peste 40 de milioane de vizualizări pe YouTube. Urmează un an plin de lansări pentru Delia. După un 2021 intens, cu multe sesiuni și creație, artista pregătește un val de muzică nouă.

PUBLICITATE
Comentarii