Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Laura Bretan, interviu InfoMusic 2019Cerbul de Aur 2019: Laura Bretan, Ester Peony și Olivier Kaye pregătesc un moment special Poze concert Metallica pe Arena Națională pe 14 august 2019 INFO CONCERT:
Fall in Love Festival 2019
INFO CONCERT:
Cerbul de Aur 2019
INFO CONCERT:
Evanescence
INFO CONCERT:
We Love Retro 2019 București

Videoclip oficial: Delia Rus - Inimi străine

După succesul single-ului de debut, "Dacă pleci", Delia Rus revine cu o nouă piesă sensibilă, "Inimi străine".

După o vara încărcată în care a colaborat cu Karo şi Doddy pentru single-ul “Tot mai departe” şi a concertat la premiera filmului Atomic Blonde, Delia revine astăzi cu o nouă lansare solo, o melodie pe care a cântat-o în premieră live pe scena Media Music Awards.

“ 'Inimi străine' este un punct de final, un punct pe care nu am avut curajul să îl pun. Piesa este despre o oarecare trădare, atunci când ajungi în braţele altcuiva şi înlocuieşti tot ce ai avut în trecut cu o inima nouă, “o inima străină”. Cuprinde mai multe stări, pentru că eviţi să pleci uneori, atunci când iubeşti, dar nici nu poţi sta şi nu ştii ce poţi ierta şi ce nu. Dacă e posibil să iubeşti doi oameni în acelaşi timp, atunci “inimi străine” este despre asta. Compromisurile pe care le faci pentru a fi pe placul celuilalt trec nevăzute atunci când alegi un alt suflet şi devine greu. Cine trădează pe cine, cine iubeşte pe cine, este irelevant atunci când iubirea dispare şi rămân orgoliile. Ea şi-a pus destinul în mâinile lui, poate într-un mod obsesiv, aşa că în final şi ea are nevoie să fie iertată. “ a spus Delia Rus.

“Inimi Străine” a luat naştere în cadrul TIMC (Transfăgărăşan Internaţional Music Câmp), tabăra internaţională de muzică organizată de Roton, piesă fiind scrisă de Delia Rus alături de Pink Elephant.

Delia Rus își transmite emoţiile şi experienţele cu sinceritate prin piesele ei. Single-ul de debut, "Dacă Pleci", a reuşit să depăşească 20 de milioane de vizualizări în mai puţin de un an de la lansare, fiind urmat de "Tatuaj pe inima".

Citește mai multe despre Delia Rus
Videoclipuri cu Delia Rus
Publicat de Ispas Ingrid, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE