Urmărește-ne în Social Media

Delia Rus - Inimi străine

După succesul single-ului de debut, "Dacă pleci", Delia Rus revine cu o nouă piesă sensibilă, "Inimi străine".

După o vara încărcată în care a colaborat cu Karo şi Doddy pentru single-ul “Tot mai departe” şi a concertat la premiera filmului Atomic Blonde, Delia revine astăzi cu o nouă lansare solo, o melodie pe care a cântat-o în premieră live pe scena Media Music Awards.

“ 'Inimi străine' este un punct de final, un punct pe care nu am avut curajul să îl pun. Piesa este despre o oarecare trădare, atunci când ajungi în braţele altcuiva şi înlocuieşti tot ce ai avut în trecut cu o inima nouă, “o inima străină”. Cuprinde mai multe stări, pentru că eviţi să pleci uneori, atunci când iubeşti, dar nici nu poţi sta şi nu ştii ce poţi ierta şi ce nu. Dacă e posibil să iubeşti doi oameni în acelaşi timp, atunci “inimi străine” este despre asta. Compromisurile pe care le faci pentru a fi pe placul celuilalt trec nevăzute atunci când alegi un alt suflet şi devine greu. Cine trădează pe cine, cine iubeşte pe cine, este irelevant atunci când iubirea dispare şi rămân orgoliile. Ea şi-a pus destinul în mâinile lui, poate într-un mod obsesiv, aşa că în final şi ea are nevoie să fie iertată. “ a spus Delia Rus.

“Inimi Străine” a luat naştere în cadrul TIMC (Transfăgărăşan Internaţional Music Câmp), tabăra internaţională de muzică organizată de Roton, piesă fiind scrisă de Delia Rus alături de Pink Elephant.

Delia Rus își transmite emoţiile şi experienţele cu sinceritate prin piesele ei. Single-ul de debut, "Dacă Pleci", a reuşit să depăşească 20 de milioane de vizualizări în mai puţin de un an de la lansare, fiind urmat de "Tatuaj pe inima".

Publicat

pe

Comentarii

Muzică nouă

Delia Rus colaborează cu Criss Blaziny și lansează "Vrum Vrum" - AUDIO

O piesă de dragoste pe beat-uri afro, "Vrum Vrum" continuă relația apropiată pe care Delia Rus a dezvoltat-o cu zona de urban din România. Mai multe detalii și audio în articol.

Publicat

pe

Delia Rus x Criss Blaziny - Vrum Vrum
Delia Rus x Criss Blaziny - Vrum Vrum │ FOTO: captură YouTube

"Vrum Vrum" a fost scrisă de Criss Blaziny și Delia Rus, în timp ce producția a fost realizată de Paul Iorga (care a lucrat anterior cu artiști precum Nicole Cherry, Alina Eremia, Mario Fresh, Andra, Nane). Dacă în peisajul muzical autohton piesele de dragoste tind să vină la pachet cu o notă negativă, "Vrum Vrum" întoarce foaia și vorbește despre trăirile intense de la începutul unei relații.

"Din când în când cineva o să-ți apese accelerația. Ești gata? Nebunia cu care dragostea își face apariția este de-a dreptul superbă, iar ea îți poate aduce un haos într-o viață monotonă sau o liniște într-o viață agitată.

Cum de mereu este invers? Poate suntem noi atrași de ce avem nevoie", a transmis Delia Rus.

Cu un stil muzical în continuă dezvoltare, ce îmbină muzica pop cu influențe urbane, lansările Deliei Rus au strâns zeci de milioane de vizualizări. Afinitatea artistei pentru muzica urbană i-a adus colaborări cu nume precum El Nino, NOSFE, Yakki sau Tranda.

Citește în continuare