BTLIVE - Concert byron
Vocea României 2017, sezon 7Află noutăți despre Vocea României 2017 INFO CONCERT:
Schöenbrunn Palace Orchestra Vienna
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2018
Chitaristul Malcom Young, membru fondator AC/DCCo-fondatorul trupei AC/DC, Malcolm Young a murit la 64 de ani INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2018
INFO CONCERT:
KRAFTWERK 3-D
INFO CONCERT:
David Garrett
Profită de ofertele November Hot Deals, ai prețuri cu până la -40% reducere!

Videoclip oficial: Delia Rus - Inimi străine

După succesul single-ului de debut, "Dacă pleci", Delia Rus revine cu o nouă piesă sensibilă, "Inimi străine".

După o vara încărcată în care a colaborat cu Karo şi Doddy pentru single-ul “Tot mai departe” şi a concertat la premiera filmului Atomic Blonde, Delia revine astăzi cu o nouă lansare solo, o melodie pe care a cântat-o în premieră live pe scena Media Music Awards.

“ 'Inimi străine' este un punct de final, un punct pe care nu am avut curajul să îl pun. Piesa este despre o oarecare trădare, atunci când ajungi în braţele altcuiva şi înlocuieşti tot ce ai avut în trecut cu o inima nouă, “o inima străină”. Cuprinde mai multe stări, pentru că eviţi să pleci uneori, atunci când iubeşti, dar nici nu poţi sta şi nu ştii ce poţi ierta şi ce nu. Dacă e posibil să iubeşti doi oameni în acelaşi timp, atunci “inimi străine” este despre asta. Compromisurile pe care le faci pentru a fi pe placul celuilalt trec nevăzute atunci când alegi un alt suflet şi devine greu. Cine trădează pe cine, cine iubeşte pe cine, este irelevant atunci când iubirea dispare şi rămân orgoliile. Ea şi-a pus destinul în mâinile lui, poate într-un mod obsesiv, aşa că în final şi ea are nevoie să fie iertată. “ a spus Delia Rus.

“Inimi Străine” a luat naştere în cadrul TIMC (Transfăgărăşan Internaţional Music Câmp), tabăra internaţională de muzică organizată de Roton, piesă fiind scrisă de Delia Rus alături de Pink Elephant.

Delia Rus își transmite emoţiile şi experienţele cu sinceritate prin piesele ei. Single-ul de debut, "Dacă Pleci", a reuşit să depăşească 20 de milioane de vizualizări în mai puţin de un an de la lansare, fiind urmat de "Tatuaj pe inima".

Citește mai multe despre Delia Rus
Videoclipuri cu Delia Rus
Publicat de Ispas Ingrid, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE