Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Fall in Love Festival 2019
INFO CONCERT:
Cerbul de Aur 2019
Laura Bretan, interviu InfoMusic 2019Cerbul de Aur 2019: Laura Bretan, Ester Peony și Olivier Kaye pregătesc un moment special Poze concert Metallica pe Arena Națională pe 14 august 2019 INFO CONCERT:
Evanescence
INFO CONCERT:
We Love Retro 2019 București

Videoclip oficial: Delia Rus - Iartă-mă

După ce a lansat piesa "Alandala", Delia Rus revine cu o concluzie a poveștii ei de dragoste prin melodia "Iartă-mă". Mai multe detalii despre declarația muzicală plină de sinceritate puteți afla în articolul de mai jos.

"Am simțit nevoia de o încheiere. «Iartă-mă» este finalul a tot ceea ce am creat de la «Dacă pleci» încoace. De acum aș vrea să cânt mai mult despre părțile bune, căci timpul trece." - Delia Rus

Delia Rus revine cu epilogul poveștii de dragoste începută cu "Fericire / Chip de chin" și continuată cu "Alandala". "Iartă-mă" este o confesiune sinceră, o piesă ce pune punct iubirii cântate în lansările recente.

"«Iartă-mă» este tot ceea ce am așteptat să zic cu voce tare, clar și răspicat. Atunci când ceva nu merge bine, trebuie să spui.
Eu nu îi cer doar lui iertare, îmi cer mie în primul rând. Versul «Dar știi ! că iubirea-i plină de regrete» spune tot. Piesa este produsă de Pink Elephant, cei care au făcut și «Fericire/Chip de chin». Pentru mine, piesele astea sunt cele 2 mari tablouri, cald și rece."

Una dintre cele mai autentice artiste din noua generație, Delia îmbină o față inocentă cu un storytelling modern. Astfel, au luat naștere piese precum "Dacă pleci", "Inimi Străine", "Ochii la mine" (feat. Tranda) și "Fericire / Chip de chin". Debutând în 2016 cu "Dacă pleci", lansările artistei au adunat peste 40 de milioane de vizualizări pe YouTube.

Deși are doar 21 de ani, Delia Rus reușește să atingă inimi și să vindece suflete prin intermediul pieselor ei. Artista a învățat să cânte și să compună singură, fiind pasionată de muzică încă din copilărie.

Delia Rus este iubire pură. Este un haos frumos. O carte deschisă, o poezie, povești împletite și multă vulnerabilitate. Întreaga poveste am aflat-o la rubrica #JOINewArtist.

"Dragostea pentru mine este totul și uneori nici nu știu de ce. Când eram mică credeam că ăsta e scopul meu în viața, să iubesc, la 22 de ani observ că pe cât de frumos e acest sentiment pe atât de tare te înnebunește. «El» e atât de diferit de la o zi la alta, dar ar trebui să mă calmeze, asta e cel mai important. O întâlnire perfectă ar fi o liniște plăcută, o privire, două și muzică pe fundal."

Citește mai multe despre Delia Rus
Videoclipuri cu Delia Rus
Publicat de Ispas Ingrid, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE