Urmărește-ne în Social Media

Delia Rus - Ia-mă / Du-mă

Delia Rus se întoarce cu o piesă de Crăciun care atinge și cele mai reci inimi și te face să visezi la acea iubire ideală. Mai multe detalii puteți afla din articol.

Una dintre cele mai autentice artiste din noua generație, Delia îmbină o față inocentă cu un storytelling modern ce au dat naștere unor piese precum "Dacă pleci", "Inimi Străine", "Ochii la mine" (feat. Tranda) și "Fericire / Chip de chin". Debutând în 2016 cu "Dacă pleci", lansările artistei au adunat peste 40 de milioane de vizualizări pe YouTube. Cel mai recent single, "Iartă-mă", a fost lansat în luna noiembrie, și a încheiat povestea de iubire începută în "Fericire/Chip de chin" și continuată cu "Alandala".

Delia Rus ne pregătește de Crăciun cu "Ia-mă / Du-mă", o piesă de dragoste în stilul aparte cu care ne-a obișnuit tânăra artistă.

"« Ia-mă / Du-mă », pentru că iubirea nu are somn, mai ales de sărbatori. Ideea piesei este de a reaminti tuturor că nu avem nevoie de cadouri, ci de timp, căldura și pace." a declarat Delia Rus

"Ia-mă / Du-mă" a fost scrisă de Delia, în timp ce producția a fost asigurată de Cătălin Fântâneanu.

Deși are doar 21 de ani, Delia Rus reușește să atingă inimi și să vindece suflete prin intermediul pieselor ei. Artista a învățat să cânte și să compună singură, fiind pasionată de muzică încă din copilărie.

Delia Rus este iubire pură. Este un haos frumos. O carte deschisă, o poezie, povești împletite și multă vulnerabilitate. Întreaga poveste am aflat-o la rubrica #JOINewArtist.

"Dragostea pentru mine este totul și uneori nici nu știu de ce. Când eram mică credeam că ăsta e scopul meu în viața, să iubesc, la 22 de ani observ că pe cât de frumos e acest sentiment pe atât de tare te înnebunește. «El» e atât de diferit de la o zi la alta, dar ar trebui să mă calmeze, asta e cel mai important. O întâlnire perfectă ar fi o liniște plăcută, o privire, două și muzică pe fundal."

PUBLICITATE
Comentarii