Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Roger Hodgson
INFO CONCERT:
Summer Well 2020
INFO CONCERT:
Bryan Adams
INFO CONCERT:
Postmodern Jukebox
INFO CONCERT:
OCS - BT Live Limited Edition
INFO CONCERT:
Neversea 2020

Videoclip oficial: Delia Rus - Alandala

Delia Rus continuă povestea de iubire începută în "Fericire / Chip de chin" cu un nou single - “Alandala", care te poartă dintr-o stare în alta, în vis și apoi iarăși în realitate.

Produsă de Ackym, piesa a luat naștere dintr-o inspirație de moment a artistei; aceasta a scris toate versurile în timpul unui freestyle.

"Alandala" este despre prezent, despre realitate, o etichetă pe care ne-am pus-o. Este o piesă care a fost, în principiu, un freestyle început într-o noapte. Atunci eram la studio și tot ce aveam în cap era «ce haos frumos suntem». Așa am început să fredonez «ne pierdeam alandala» .

Astea sunt piesele dragi mie, negândite de fel. Azi îmi dau seama cât sunt de norocoasă să trăiesc aceste sentimente superbe care mă inspiră fără doar și poate, dar și cât de tare m-a conturat asta ca persoana. «Alandala» e o iubire plină de haos, la fel ca toate marile iubiri. E un cadou, iar daca simți acea iubire, ești al naibii de norocos! Piesa a fost produsă de Ackym, care mi-a lăsat mâna liberă și îi mulțumesc pentru asta.

Toamna asta hai să ne iubim!” - a declarat Delia Rus.

Una dintre cele mai autentice artiste din noua generație, Delia îmbină o față inocentă cu un storytelling modern ce au dat naștere unor piese precum “Dacă pleci”, “Inimi Străine”, “Ochii la mine” (feat. Tranda) și “Fericire / Chip de chin”. Debutând în 2016 cu "Dacă pleci", lansările artistei au adunat peste 40 de milioane de vizualizări pe Youtube.

Piesa “Ochii la mine” a fost o colaborare cu rapper-ul Tranda, iar în videoclip apare bloggerul Otravă. În 2017, Delia Rus a avut și o colaborare cu Doddy și Karo la melodia "Tot mai departe".

Citește mai multe despre Delia Rus
Videoclipuri cu Delia Rus
Publicat de Ispas Ingrid, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE