Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Câștigă o invitație dublă la concertul Mihai Mărgineanu - Fum de tavernă - 25 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
Ester Peony a câștigat Eurovision România 2019Ester Peony a câștigat Selecția Naţională pentru Eurovision 2019 și va reprezenta România la Tel Aviv Poze concert Tom Odell - Arenele Romane, București, 2019 INFO CONCERT:
Slayer
Poze concert IAMX in Quantic Club pe 15 februarie 2019

Videoclip oficial: Delia - Fulg

Delia a lansat videoclipul noului single ”Fulg”. Vizualul regizat de Dimitri Caceaune, David Gal și Radu Tanase o prezintă pe Delia în postura de ”Alchimista Zăpezii”.
Urmărește-ne pe

Cu mai puțin de 3 săptămâni înaintea concertului Delia’s Winter Wonderland, show deja sold out, Delia își invită anii într-un univers fantastic, desprins parcă din poveștile de iarnă. Noul single al artistei se numește ”Fulg” și este primul său proiect dedicat iernii.

”“Fulg” este o poveste de iarnă scrisă în plină… vară! E un cântec de dragoste învăluit în zăpadă. Eu îl văd ca pe un mesager al iubirii. Când ninge, mereu îmi imaginez cum fulgii vin să acopere pământul cu iubire, e o asociere personală. Videoclipul este minunat și reușește să cuprindă starea piesei cu ușurință. E ca un tărâm fermecat în care ia naștere fulgul, totul într-un proces mirific.” - Delia

"Fulg" este o nouă piesă extrasă de pe albumul "Deliria", lansat în luna aprilie a acestui an, în cadrul show-urilor "Welcome to Deliria", de la Sala Palatului. Melodia este compusă de către Delia și orchestrată de Alex Turcu și Michael Massier - ambii membri în band-ul artistei.

Videoclipul piesei ”Fulg” este regizat de Dimitri Caceaune, David Gal și Radu Tanase. Echipa care s-a ocupat de look-ul Deliei este compusă din: Diana Ionescu (make-up), Ștefan Ungureanu (hairstyle) și Hilke Muslim (styling).

Single-ul anterior al Deliei a fost ”Cine m-a făcut om mare”. Ca și ”Fulg”, melodia a fost compusă chiar de către Delia. Pe cel de-al 4-lea album al artistei se găsesc și colaborările cu Taxi (“Atât de trist”) și Carla’s Dreams (“Cum ne noi”), dar și piese noi ca “Ce zodie ești?” (feat Marius Moga).

Pe 5 decembrie, Delia va susține la Teatrul Național București cel mai inedit concert din cariera sa și totodată primul show alături de Big Band Orchestra, coordonată de maestrul George NatsisDelia’s Winter Wonderland.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Delia Matache
Videoclipuri cu Delia Matache
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE