Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Câștigă o invitație dublă la concertul Mihai Mărgineanu - Fum de tavernă - 25 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
Ester Peony a câștigat Eurovision România 2019Ester Peony a câștigat Selecția Naţională pentru Eurovision 2019 și va reprezenta România la Tel Aviv Poze concert Tom Odell - Arenele Romane, București, 2019 INFO CONCERT:
Slayer
Poze concert IAMX in Quantic Club pe 15 februarie 2019

Videoclip oficial: Delia feat. KAIRA - Pe aripi de vânt

Noul single Delia se numește "Pe aripi de vânt" și este lansat în colaborare cu KAIRA. Piesa interpretată în premieră la Romanian Music Awards 2014 beneficiază de un videoclip inspirat de filmul "Water for Elephants", ce poate fi urmărit în articol.
Urmărește-ne pe

Deși titlul "Pe aripi de vânt" ar putea reaminti unora de cartea "Gone With The Wind" (Pe aripile vântului) a lui Margaret Mitchell, pentru realizarea videoclipului, Delia a avut drept sursă de inspirație filmul "Water for Elephants", o ecranizare a cărții cu același nume. Clipul a fost filmat în urmă cu câteva zile, împreună cu echipa CevaDeVis, având ca tematică lumea circului.

Delia și Kaira au interpretat live noul single în cadrul galei Romanian Music Awards 2014, ce s-a desfășurat pe 12 septembrie la Brașov. "Pe aripi de vânt" a fost apoi preluată și de posturile de radio, premiera având loc la Radio Zu.

Delia a colaborat recent și cu Horia Brenciu, pentru piesa "Inima Nu Vrea". Single-ul este primul extras de pe noul disc al lui Horia, programat pentru lansare anul acesta. Cei doi vor putea promova piesa în cadrul noului sezon X Factor, ce va debuta pe 19 septembrie 2014.  Juriul emisiunii va fi format din Ştefan Bănică Jr, Delia Matache și Horia Brenciu.

 

Citește mai multe despre Delia Matache
Videoclipuri cu Delia Matache
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE