Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România INFO CONCERT:
Zilele Bucureștiului 2018: Rod Stewart, Hurts, Gheorghe Zamfir
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ed SheeranPrimul concert Ed Sheeran în România va avea loc în 2019, pe Arena Națională din București HavasiINFO CONCERT:
Havasi
INFO CONCERT:
Lenny Kravitz
Antrenori Vocea României 2018Ce piese ar cânta la audiții antrenorii de la Vocea României, Tudor Chirilă, Smiley, Andra și Irina Rimes - VIDEO

Videoclip oficial: Delia feat. KAIRA - Pe aripi de vânt

Noul single Delia se numește "Pe aripi de vânt" și este lansat în colaborare cu KAIRA. Piesa interpretată în premieră la Romanian Music Awards 2014 beneficiază de un videoclip inspirat de filmul "Water for Elephants", ce poate fi urmărit în articol.

Deși titlul "Pe aripi de vânt" ar putea reaminti unora de cartea "Gone With The Wind" (Pe aripile vântului) a lui Margaret Mitchell, pentru realizarea videoclipului, Delia a avut drept sursă de inspirație filmul "Water for Elephants", o ecranizare a cărții cu același nume. Clipul a fost filmat în urmă cu câteva zile, împreună cu echipa CevaDeVis, având ca tematică lumea circului.

Delia și Kaira au interpretat live noul single în cadrul galei Romanian Music Awards 2014, ce s-a desfășurat pe 12 septembrie la Brașov. "Pe aripi de vânt" a fost apoi preluată și de posturile de radio, premiera având loc la Radio Zu.

Delia a colaborat recent și cu Horia Brenciu, pentru piesa "Inima Nu Vrea". Single-ul este primul extras de pe noul disc al lui Horia, programat pentru lansare anul acesta. Cei doi vor putea promova piesa în cadrul noului sezon X Factor, ce va debuta pe 19 septembrie 2014.  Juriul emisiunii va fi format din Ştefan Bănică Jr, Delia Matache și Horia Brenciu.

 

Citește mai multe despre Delia Matache
Videoclipuri cu Delia Matache
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE