Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Cătălin Rulea (Toulouse Lautrec) @InfoMusicVIDEO: Dezbatem "Șmecherul din tine" cu Cătălin Rulea la X ani de Toulouse Lautrec - Află care-i șmecheria INFO CONCERT:
BZN - Grand Finale Tour
BZN / Michael BoltonCu voucherul InfoMusic, obții 45% reducere la concertele BZN și Michael Bolton Olanda este câștigătoarea Eurovision 2019 - VEZI CLASAMENTUL Lucia la InfoMusicLucia tratează un tabu al societății în piesa Catastrophe: "Mă lovesc de chestia asta foarte des" - VIDEO Un bis plin de dragoste de la Lenny Kravitz - RECENZIE CONCERT

Videoclip oficial: Delia - Fata lu' tata (by Carla's Dreams)

După un periplu psihedelic prin codru, Delia revine cu un videoclip urban elegant, "Fata lu' tata". Noua piesă este un tribut pentru figură paternă care marchează viaţa fiecărei "fete a lui tata".

Single-ul "Fata lu' tata" este compus de către Carla's Dreams şi produs de către Alex Cotoi. Delia şi Carla's nu sunt la prima colaborare, cei doi realizând şi hitul "Da, mamă", dar şi "Cum ne noi". Videoclipul noii piese a fost filmat de către Alex Ceauşu, care s-a ocupat şi de regia sa. Delia şi acest regizor au mai colaborat şi la realizarea clipurilor "1, 2, 3, 4", "Rămâi cu bine" şi "Verde Împărat".

După o piesa-dialog cu figura maternă, "Da mamă", Delia continuă tributul pentru părinţi prin "Fata lu' tata". Muziciana apare într-un peisaj urban al altor vremuri, o casă abandonată cu istorie profundă şi o biserică veche cu influenţe baroce. Artista este ridicată la cer prin instalaţii speciale şi vegheată de pe un tron acoperit cu flori de o figură paternă, în rolul tatălui.

În contrast cu ţinutele elegante ale Deliei, de la Cristina Săvulescu este acel camion militar metalic brut şi vechi. Una dintre ţinutele Deliei împreună cu coafura sa amintesc de imaginea personajulului Angela din serialul "Mr. Robot", devenit iconic în ultima vreme. Pe lângă rochiile inedite o vedem pe artistă şi cu o perucă amplă, ce pare realizată din vată pe băţ. Delia nu s-a ferit niciodată să experimenteze cu imaginea sa, cu o serie de combinaţii curajoase de stiluri şi haine.

Peste 2 zile showul "PsiheDelia" ajunge peste graniţele ţării la Londra, începând cu data de 19 noiembrie. Va putea fi privit la Indigo at O2 Arena. Seria de concerte PsiheDelia revine şi pe plan local, cu un eveniment programat la Craiova pe 9 decembrie. Ultima lună ne-a adus două colaborări de marcă pentru artistă, cu Taxi pe piesa "Inadaptat" şi o apariţie pe noul album al lui Ştefan Bănică.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Carla's DreamsDelia Matache
Videoclipuri cu Carla's DreamsDelia Matache
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE