Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Câștigă o invitație dublă la concertul Mihai Mărgineanu - Fum de tavernă - 25 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
Ester Peony a câștigat Eurovision România 2019Ester Peony a câștigat Selecția Naţională pentru Eurovision 2019 și va reprezenta România la Tel Aviv Poze concert Tom Odell - Arenele Romane, București, 2019 INFO CONCERT:
Slayer
Poze concert IAMX in Quantic Club pe 15 februarie 2019

Videoclip oficial: Delia - Da, mama (by Carla's Dreams)

Delia a lansat videoclipul noului single “Da, mama”. Piesa este compusă de Carla's Dreams, grupul care semnează și hitul "Cum ne noi".
Urmărește-ne pe

”“Da, mama” este o piesă cu adevărat îndrăzneață, atât la nivel liric, dar și la nivel muzical; are un mesaj pe cât de dur, pe atât de adevărat, pe care și-l pot asuma majoritatea femeilor, dar și a bărbaților, chiar dacă este prezentat dintr-o perspectivă feminină. Întreaga idee cu “beată” este de fapt o metaforă către orice viciu în care poți aluneca din cauza depresiilor. Sper ca această piesă să îi ajute pe toți cei care trec prin perioade grele din punct de vedere emoțional.” - Delia

Piesa "Da, mama" este produsă de Claudiu Ursache și Alex Cotoi și compusă de Carla's Dreams, grupul care semnează și piesa "Cum ne noi", aflată pe prima poziție în topul celor mai difuzate melodii de pe radio și tv. Videoclipul este regizat de Barna Nemethi și produs de Radu Stancu, Marius Apopei realizând DOP-ul.

Anul 2015 se dovedeste a fi pentru Delia unul de mare succes. După ce a stabilit un record cu “Pe aripi de vânt” – prima piesă care a staționat 21 de săptămâni pe locul I în topul MediaForest România de la înființarea acestuia, Delia a continuat cu un nou record. “Cum ne noi”, single-ul pe care-l cantă alături de Carla’s Dreams, este prima piesă în limba română care a depășit pragul de 10 milioane de vizualizări pe youtube în mai puțin de o lună de la lansarea acesteia.

Pentru al 4-lea an consecutiv jurat X Factor, trei piese number 1 în topul general al difuzărilor radio, un concert sold out Sala Palatului și aproape 70 de milioane de vizualizări pe youtube doar în ultimul an, Delia este fără îndoială un nume sonor în industria muzicală românească.

Citește mai multe despre Delia Matache
Videoclipuri cu Delia Matache
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE