Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România INFO CONCERT:
Zilele Bucureștiului 2018: Rod Stewart, Hurts, Gheorghe Zamfir
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ed SheeranPrimul concert Ed Sheeran în România va avea loc în 2019, pe Arena Națională din București HavasiINFO CONCERT:
Havasi
INFO CONCERT:
Lenny Kravitz
Antrenori Vocea României 2018Ce piese ar cânta la audiții antrenorii de la Vocea României, Tudor Chirilă, Smiley, Andra și Irina Rimes - VIDEO

Videoclip oficial: Delia - Da, mama (by Carla's Dreams)

Delia a lansat videoclipul noului single “Da, mama”. Piesa este compusă de Carla's Dreams, grupul care semnează și hitul "Cum ne noi".

”“Da, mama” este o piesă cu adevărat îndrăzneață, atât la nivel liric, dar și la nivel muzical; are un mesaj pe cât de dur, pe atât de adevărat, pe care și-l pot asuma majoritatea femeilor, dar și a bărbaților, chiar dacă este prezentat dintr-o perspectivă feminină. Întreaga idee cu “beată” este de fapt o metaforă către orice viciu în care poți aluneca din cauza depresiilor. Sper ca această piesă să îi ajute pe toți cei care trec prin perioade grele din punct de vedere emoțional.” - Delia

Piesa "Da, mama" este produsă de Claudiu Ursache și Alex Cotoi și compusă de Carla's Dreams, grupul care semnează și piesa "Cum ne noi", aflată pe prima poziție în topul celor mai difuzate melodii de pe radio și tv. Videoclipul este regizat de Barna Nemethi și produs de Radu Stancu, Marius Apopei realizând DOP-ul.

Anul 2015 se dovedeste a fi pentru Delia unul de mare succes. După ce a stabilit un record cu “Pe aripi de vânt” – prima piesă care a staționat 21 de săptămâni pe locul I în topul MediaForest România de la înființarea acestuia, Delia a continuat cu un nou record. “Cum ne noi”, single-ul pe care-l cantă alături de Carla’s Dreams, este prima piesă în limba română care a depășit pragul de 10 milioane de vizualizări pe youtube în mai puțin de o lună de la lansarea acesteia.

Pentru al 4-lea an consecutiv jurat X Factor, trei piese number 1 în topul general al difuzărilor radio, un concert sold out Sala Palatului și aproape 70 de milioane de vizualizări pe youtube doar în ultimul an, Delia este fără îndoială un nume sonor în industria muzicală românească.

Citește mai multe despre Delia Matache
Videoclipuri cu Delia Matache
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE