Urmărește-ne în Social Media

Delain - Suckerpunch

Trupa olandeză de metal simfonic, Delain, a lansat videoclipul piesei „Suckerpunch” extrasă de pe albumul „Lunar Prelude”. Piesa vorbește despre bătăliile cu demonii din interiorul nostru și cum trebuie să nu ne lăsăm doborâți de ei.

„Cu ajutorul ultimului nostru album, The Human Contradiction, am realizat sute de show-uri pe scene din întreaga lume, toate astea pentru voi. Abia ne-am recăpătat respirația din ultimele turnee că am și realizat noi piese pe care abia ne-am abținut să nu le împărtășim. În pregătirile noului album de studio, dorim să vă prezentăm Lunar Prelude, o colecție de cântece noi, o versiune a uneia deja familiare și câteva versiuni live de pe The Human Contradiction. Sperăm că vă va plăcea! Vă mulțumim că ne inspirați și că împărțiți momente minunate cu noi!”, spune trupa într-un interviu.

Cel mai nou album al trupei va fi lansat pe 19 februarie și este realizat de către inginerul Ted Jensen, câștigător al premiului Grammy.

ep-delain-lunar-prelude-2016

Suckerpunch este un cântec plin de optimism despre luptele cu demonii din noi. Nu-i lăsați să vă doboare!”, afirmă vocalista Charlotte Wessels.

Recent s-a alăturat trupei chitaristul Merel Bechtold. Delain se reîntoarce în România în luna iunie în cadrul evenimentului Metalhead Meeting și va cânta alături de trupele Kreator, Eluveitie, Dragonforce și Rotting Christ.

 

 

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Festivaluri vineri, 3 iunie 2016

METALHEAD Meeting 2016

Loc
Arenele Romane
Comentarii