Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
Tom Jones

Videoclip oficial: Dekadens – The Ocean

Dekadens a lansat videoclipul noului single ”The Ocean”. Povestea piesei, sugerată minimalist prin versuri, are drept temă centrală conștientizarea faptului că totul are un final, implacabil, de neevitat.

Noul videoclip Dekadens, "The Ocean", vorbește despre renunțarea la artificial, la viața noastră frumos accesorizată – în favoarea naturii. Se face referire, de asemenea, la conștientizarea oboselii planetei și insistența omului de a polua și de a strica, uneori, fără să își dea seama. Personajul feminin este singura prezență care apare, renunțând la haine, la bijuterii, luându-și rămas bun de la clădirile aflate în „moarte clinică”. Totul, pentru a ajunge într-o formă cât mai pură, spre ocean. Este, într-o anumită măsură, un viitor distopic. Dar unul în care tehnologia moare, nu ia amploare, ca în majoritatea filmelor SF.

„Clipul The Ocean a fost filmat în stațiunea Neptun-Olimp (unde am prins cel mai spectaculos răsărit de până acum) și în Krapets, o plajă pustie din Bulgaria. Am descoperit plaja pustie în această vară, când ne-am rătăcit pe un drum extrem de poetic, în camp, cu pomi de o parte și de alta. Tot mergând, am ajuns spre plajă, într-un complex de clădiri părăsite cu obiecte și mobila încă rămase acolo. Atunci am zis că trebuie să filmăm un clip în acest spațiu”. (...) „Una dintre scenele pe care ni le-am imaginat de multe ori pe acordul acestei piese, dar pe care bugetul nu a reușit să le aducă la suprafață, a fost scufundarea în apă, lent, din ce în ce mai profund către fundul oceanului. Cadrul final este printre preferatele noastre, veți vedea de ce. A reușit să aducă la suprafață întregul vibe al melodiei, fără să fie nevoie să ne scufundăm”. - Dekadens

"The Ocean" este extrasă de pe noul album Dekadens, "Airlines". Piesa a fost masterizată în Vancouver de George Badea aka D.J Fobee, iar videoclipul realizat și produs de Sergiu Prundurel.

„Sperăm să vă placă, e muncit și lucrat cu suflet, trecut prin multe peripeții”. - Dekadens

Citește mai multe despre Dekadens
Videoclipuri cu Dekadens
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE