Urmărește-ne în Social Media

Dekadens – The Ocean

Dekadens a lansat videoclipul noului single ”The Ocean”. Povestea piesei, sugerată minimalist prin versuri, are drept temă centrală conștientizarea faptului că totul are un final, implacabil, de neevitat.

Noul videoclip Dekadens, "The Ocean", vorbește despre renunțarea la artificial, la viața noastră frumos accesorizată – în favoarea naturii. Se face referire, de asemenea, la conștientizarea oboselii planetei și insistența omului de a polua și de a strica, uneori, fără să își dea seama. Personajul feminin este singura prezență care apare, renunțând la haine, la bijuterii, luându-și rămas bun de la clădirile aflate în „moarte clinică”. Totul, pentru a ajunge într-o formă cât mai pură, spre ocean. Este, într-o anumită măsură, un viitor distopic. Dar unul în care tehnologia moare, nu ia amploare, ca în majoritatea filmelor SF.

„Clipul The Ocean a fost filmat în stațiunea Neptun-Olimp (unde am prins cel mai spectaculos răsărit de până acum) și în Krapets, o plajă pustie din Bulgaria. Am descoperit plaja pustie în această vară, când ne-am rătăcit pe un drum extrem de poetic, în camp, cu pomi de o parte și de alta. Tot mergând, am ajuns spre plajă, într-un complex de clădiri părăsite cu obiecte și mobila încă rămase acolo. Atunci am zis că trebuie să filmăm un clip în acest spațiu”. (...) „Una dintre scenele pe care ni le-am imaginat de multe ori pe acordul acestei piese, dar pe care bugetul nu a reușit să le aducă la suprafață, a fost scufundarea în apă, lent, din ce în ce mai profund către fundul oceanului. Cadrul final este printre preferatele noastre, veți vedea de ce. A reușit să aducă la suprafață întregul vibe al melodiei, fără să fie nevoie să ne scufundăm”. - Dekadens

"The Ocean" este extrasă de pe noul album Dekadens, "Airlines". Piesa a fost masterizată în Vancouver de George Badea aka D.J Fobee, iar videoclipul realizat și produs de Sergiu Prundurel.

„Sperăm să vă placă, e muncit și lucrat cu suflet, trecut prin multe peripeții”. - Dekadens

PUBLICITATE
Comentarii

AGENDA DE CONCERTE

<< iul. 2021 >>
lmmjvsd
28 29 30 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31 1