Urmărește-ne în Social Media

Dekadens - Small Town Boy (Bronski Beat cover)

Dekadens a suflat ”praful disco” de pe hitul Bronski Beat, ”Small Town Boy”, dându-i piesei un aer dark. În ton cu noul vibe al compoziției, videoclipul coverului duce melodia în zona Nymphomaniac a lui Lars von Trier.

"“Small Town Boy” este o poveste alb negru care te poartă într-o zonă întunecată. Iar rezultatul e un mix între energia trupei și vibe-ul din Nymphomaniac al lui Lars von Trier" - Dekadens

Filmările noului videoclip ”Small Town Boy” au avut loc în București și în satul Ghimpați. În rolurile principale sunt Andreea Lupescu și Marius Joian, special guest – fotografa Andreea Retinschi.

Carina, regizoarea clipului, a auzit pentru prima dată piesa live în cadrul unui concert electric din Mojo. În aceeași noapte i-a propus Andreei să filmeze clipul. Scenariul s-a scris la niște beri dintr-un beci din Centrul Vechi. Finalul a fost modificat de câteva ori până s-a ajuns la varianta finală.

  • Scenariu: Carina Toma, Andreea Lupescu
  • Regie, montaj: Carina Toma
  • Camera 1, Camera 2: Carina Toma
  • Editare Imagine: Carina Toma si Sergiu Prundurel (cel care a semnat regia celui mai recent clip lansat – The Ocean)

Dekadens înseamnă Andreea Lupescu (voce), Janin Pasniciuc (chitara), Augustin Nicolae (bas) și Nina Neagu (tobe). Trupa este recunoscută pentru live-urile pline de energie, într-un ritm de zece ori mai dens, după cum spune și numele: Dekadens.

În perioada următoare, formația va lansa un nou single - „Gun with the Wind”. Piesa se regăsește pe noul album ”Airlines”, fiind mixată și masterizată în Detroit de Jim Diamond, fost producător al trupelor The White Stripes, Pack A.D, Von Bondies.

PUBLICITATE
Comentarii