Urmărește-ne în Social Media

Deftones - Ceremony

Deftones a lansat pe 21 aprilie un nou videoclip, cel al single-ului "Ceremony". Track-ul este luat de pe mult aşteptatul album "Ohms", care a sosit în 2020. Videoclipul are numai nume mari asociate, de la scriitorul lui "Saw" şi regizorul lui "Invisible Man", la distribuţie. Se vede în articol.

Piesa "Ceremony" este tipică Deftones, cu o sensibilitate a vocii lui Chino Moreno încolăcită în jurul unor riff-uri care au definit rock-ul alternativ decenii deja. Viodeoclipul regizat de Leigh Whannell adopta clişeul barului dubios ascuns în camera din spate a unui restaurant, unde se întâmplă numai ciudăţenii. Protagonista îşi plăteşte intrarea şi ajunge într-o lume a oamenilor ţinuţi în lesă, a fetişurilor şi în cele mai adânci tenebre ale lumii de jos. Cleopatra Coleman este vedeta acestui videoclip, părând genul de personaj scos direct din "Scream".

Fata timidă devine rapid ancorată în acest univers al păcatelor, ameninţând un paznic cu un cuţit şi pregătindu-se de orice odată ce coboară cu liftul. De la vreun fight club la cele mai murdare expresii ale râvnelor umane, ducând cu gândul la seria "Hostel". La ultimul nivel al subsolului e chiar Chino, solistul Deftones, care o duce pe tânără la un soi de ghicitoare şi ghid spiritual. Cei care ies de acolo o fac deznădăjduiţi, plângând şi agăţându-se de ziduri. Putem doar ghici ce a spus oracolul.

Deftones a lansat albumul "Ohms", de pe care este extras acest single în septembrie 2020. Include 10 piese heavy, cu un Chino Moreno în mare formă şi o chitară dură. Cât despre regizor, Whannell are un CV flatant, regizând "Insidious: Chapter 3" şi "The Invisible Man" din 2020, cel cu Elizabeth Moss în rol principal. Este şi scriitorul scenariilor pentru primele filme "Saw", cooptat în acest proiect pentru că faptul că e fan Deftones de 20 de ani.

Vă reamintesc că Deftones se numără printre artiştii aşteptaţi la Electric Castle 2021. La ultima verificare primarul Clujului Emil Boc se declarase deschis la organizarea festivalurilor locale în perioada august-septembrie, dacă se atinge ţinta de vaccinare. Deftones este o formaţie americană, din California, activă din anul 1988. Are 10 albume în discografie şi peste 10 milioane de albume vândute.

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Festivaluri miercuri, 13 iulie 2022

Electric Castle 2022

Loc
Castelul Banffy
PUBLICITATE
Comentarii

Concerte & turnee

Electric Castle se amână pentru a doua oară consecutiv; festivalul își va deschide porțile în 2022

Vara aceasta nu sună promițător din punct de vedere concertistic. Organizatorii Electric Castle s-au văzut nevoiți să reprogrameze ediția din acest an pentru 2022. Cu toate acestea, avem și o veste bună. Detalii în articol.

Publicat

pe

Electric Castle Festival 2015 │ FOTO: Alex Vlad Covaci / InfoMusic.ro

În ciuda unei declarații optimiste din partea lui Emil Boc, care era de părere că UNTOLD și Electric Castle ar avea șanse mari să fie reluate anul acesta, iată că socoteala de acasă nu se potrivește cu cea din târg. Astăzi, organizatorii EC au anunțat reprogramarea evenimentului pentru anul viitor. Astfel, cea de-a opta ediție Electric Castle va avea loc în perioada 13-17 iulie 2022. Biletele deja achiziționate rămân valabile, existând și alte opțiuni, ce vor fi dezvăluite în curând.

Vestea bună pentru festivalieri este că organizatorii au reușit să reconfirme cei trei headlineri - Twenty One Pilots, Gorillaz și Deftones.

"În urma măsurilor și restricțiilor pentru evenimente anunțate recent de către autorități pentru perioada următoare, nu există un scenariu real care ne-ar permite să organizăm EC8 în 2021.
E nevoie de un an întreg de muncă pentru a planifica toate detaliile unui eveniment de o asemenea magnitudine. În plus, situația pandemiei fluctuează, iar acest lucru duce la reprogramarea sau anularea turneelor artiștilor în toată Europa", este o parte din mesajul transmis de organizatori.

Cea de-a opta ediție Electric Castle ar fi trebuit să aibă loc în perioada 15-19 iulie 2020 pe domeniul Castelului Banffy din Cluj-Napoca. Apoi, festivalul a fost reprogramat pentru 14 - 18 iulie 2021, iar acum EC a suferit a doua amânare consecutivă. Poate că a treia oară va fi cu noroc, lucru pe care atât festivalierii, cât și organizatorii și-l doresc:

"Chiar nu putem lăsa să treacă încă un an pe lângă noi și vom continua să lucrăm alături de autorități pentru a găsi soluții astfel încât să putem avea evenimente la vară.
De la fani și toți cei care lucrează în această industrie, cu toții sperăm să ne putem bucura cât mai curând de concerte și festivaluri. Până atunci, aveți grijă de voi. Ne e tare dor de toată lumea".

Citește în continuare

AGENDA DE CONCERTE

<< sept. 2021 >>
lmmjvsd
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 1 2 3