Urmărește-ne în Social Media

Deftones - Ceremony

Deftones a lansat pe 21 aprilie un nou videoclip, cel al single-ului "Ceremony". Track-ul este luat de pe mult aşteptatul album "Ohms", care a sosit în 2020. Videoclipul are numai nume mari asociate, de la scriitorul lui "Saw" şi regizorul lui "Invisible Man", la distribuţie. Se vede în articol.

Piesa "Ceremony" este tipică Deftones, cu o sensibilitate a vocii lui Chino Moreno încolăcită în jurul unor riff-uri care au definit rock-ul alternativ decenii deja. Viodeoclipul regizat de Leigh Whannell adopta clişeul barului dubios ascuns în camera din spate a unui restaurant, unde se întâmplă numai ciudăţenii. Protagonista îşi plăteşte intrarea şi ajunge într-o lume a oamenilor ţinuţi în lesă, a fetişurilor şi în cele mai adânci tenebre ale lumii de jos. Cleopatra Coleman este vedeta acestui videoclip, părând genul de personaj scos direct din "Scream".

Fata timidă devine rapid ancorată în acest univers al păcatelor, ameninţând un paznic cu un cuţit şi pregătindu-se de orice odată ce coboară cu liftul. De la vreun fight club la cele mai murdare expresii ale râvnelor umane, ducând cu gândul la seria "Hostel". La ultimul nivel al subsolului e chiar Chino, solistul Deftones, care o duce pe tânără la un soi de ghicitoare şi ghid spiritual. Cei care ies de acolo o fac deznădăjduiţi, plângând şi agăţându-se de ziduri. Putem doar ghici ce a spus oracolul.

Deftones a lansat albumul "Ohms", de pe care este extras acest single în septembrie 2020. Include 10 piese heavy, cu un Chino Moreno în mare formă şi o chitară dură. Cât despre regizor, Whannell are un CV flatant, regizând "Insidious: Chapter 3" şi "The Invisible Man" din 2020, cel cu Elizabeth Moss în rol principal. Este şi scriitorul scenariilor pentru primele filme "Saw", cooptat în acest proiect pentru că faptul că e fan Deftones de 20 de ani.

Vă reamintesc că Deftones se numără printre artiştii aşteptaţi la Electric Castle 2021. La ultima verificare primarul Clujului Emil Boc se declarase deschis la organizarea festivalurilor locale în perioada august-septembrie, dacă se atinge ţinta de vaccinare. Deftones este o formaţie americană, din California, activă din anul 1988. Are 10 albume în discografie şi peste 10 milioane de albume vândute.

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Festivaluri miercuri, 14 iulie 2021

Electric Castle 2021

Loc
Castelul Banffy
PUBLICITATE
Comentarii

Concerte & turnee

Gorillaz și Deftones sunt "raza de speranță" a Electric Castle pentru 2021

Electric Castle a anunțat doi noi headlineri pentru ediția a 8-a a festivalului, din 2021. După Twenty One Pilots, trupă ce a fost confirmată în iunie, organizatorii adaugă pe afiș încă două nume cu rezonanță: Gorillaz și Deftones. Au fost puse în vânzare și noi bilete, denumite FlexiPasses.

Publicat

pe

Membrii Gorillaz în videoclipul ”Tranz”
Membrii Gorillaz în videoclipul ”Tranz” │ FOTO: Captură YouTube

Într-un context pandemic, organizatorii Electric Castle continuă să lucreze cu optimism la următoarea ediție a festivalului, ce ar trebui să aibă loc în 2021. Nu există certitudini, dar se privește cu speranță spre vara viitoare, când Gorillaz și Deftones sunt oficial capete de afiș la Electric Castle, alături de Twenty One Pilots. Organizatorii au anunțat cu acest prilej și noile bilete FlexiPasses, care le asigură cumpărătorilor opțiunea restituirii banilor în cazul unei noi amânări.

"Twenty One Pilots, Gorillaz și Deftones sunt headlinerii confirmați pentru ediția a 8-a a festivalului Electric Castle. Aceasta este raza noastră de speranță. Privim către vara viitoare având acest plan în minte. Întreaga industrie se adaptează și continuăm cu toții să căutăm soluții pentru a face ca festivalurile să poată avea loc în 2021.

Ca de obicei, am muncit să punem la cale cel mai bun lineup posibil.

Toate biletele care se vând din acest moment sunt FlexiPasses. Asta înseamnă că veți putea obține cel mai bun preț și restituirea integrală a banilor în cazul în care festivalul e amânat", au transmis organizatorii EC.

Gorillaz și Deftones vin la EC8 (Electric Castle, ediția a 8-a)

Gorillaz, trupa virtuală creată de Damon Albarn și Jamie Hewlett, a fost activă în lunile de pandemie. Pe 23 octombrie formația a lansat cel de-al 7-lea album de studio, "Song Machine, Season One: Strange Timez", continuarea acestui LP fiind programată să apară în 2021. Pe acest material au fost incluse o sumedenie de colaborări inedite, Albarn lucrând cu St. Vincent, Elton John, Skepta, Beck și Robert Smith, printre alții. Colaborarea cu vocalistul The Cure, "Strange Timez", a beneficiat de un videoclip inspirat de Odiseea Spațială, Murdoc intrând în pielea astronautului Dave Bowman din filmul lui Kubrick.

Toamna aceasta a marcat și revenirea trupei Deftones. Formația a lansat pe 25 septembrie albumul "Ohms", primul LP după o pauză de 4 ani. Pentru acest material, Deftones a colaborat cu producătorul Terry Date, cel care și-a pus amprenta și asupra primelor patru LP-uri ale formației. Materialul a fost înregistrat la Henson Studios din Los Angeles și la Trainwreck Studios din Woodinville, Washington.

Electric Castle a fost reprogramat în perioada 14 - 18 iulie 2021. Cea de-a 8-a ediție a festivalului se va desfășura, conform tradiției, la Castelul Banffy din Cluj-Napoca.

Electric Castle este primul festival din România care a mutat muzica electronică și sunetele live ale concertelor pe scenele indoor sau în aer liber ale unui castel. Încă de la prima ediție, din 2013, festivalul a fost nominalizat în fiecare an în finala European Festival Awards la categoria “Cel mai bun festival de mărime medie”, alături de nume cu tradiție în Europa.

Citește în continuare

AGENDA DE CONCERTE

<< mai 2021 >>
lmmjvsd
26 27 28 29 30 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6
CLOSE
CLOSE