Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România Dolores O'Riordan în deschiderea concrtului The Cranberries de la Romexpo, Bucuresti pe 11 octombrie 2012Dolores O’Riordan, solista The Cranberries, a murit la 46 de ani INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2018
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2018
INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
Judas Priest - Firepower
Revoluția Prețurilor vine cu până la 60% reducere. E momentul să vânezi ofertele, mâine poate fi mai scump!

Videoclip oficial: Def Leppard - Man Enough

Def Leppard a lansat videoclipul piesei „Man Enough” care a urcat în top 10 Classic Rock. Noul videoclip este disponibil în articol.

„Man Enough” este a treia piesă extrasă de pe albumul de studio auto-intitulat. „Def Leppard” a fost înregistrat în 2015 la studioul Elliot din Dublin, Irlanda. Acesta a marcat materialul noii colecții a grupului, de șapte ani și al 11-lea album de studio. Albumul a debutat în top 5 în Billboard Top 200 și în top 10 în 25 de țări, inclusiv pe locul 1 în Japonia. Piesele extrase de pe album, „Let's Go” și „Dangerous” au debutat și ele pe locul 1 în topul Classic Radio.

„Aveam acest riff la bas în cap și voiam să aibă un vibe similar cu cel de la „Billy Jean” al lui Michael Jackson - aproape un vibe disco. Nu știam cum se va numi, apoi am cântat-o cu Joe (Elliott, voce); am mers la aniversarea de 50 de ani a toboșarului, Rick Allen și a zis din prima că are o idee genială pentru cântecul ăsta și că se va numi „Are You Man Enough To Be My Girl”. Oamenii au spus că le reamintește de piesa trupei Queen, Another One Bites The Dust”. E dansantă. Nu ne-am mai restricționat la piese, le-am făcut să funcționeze. Albumul a fost făcut pentru noi. Nu ne-a interesat ce credeau alții.”, declară chitaristul trupei, Phil Collen

Citește mai multe despre Def Leppard
Videoclipuri cu Def Leppard
Publicat de Iolanda Grecu, Redactor, pe .
CLOSE
CLOSE