Urmărește-ne în Social Media

Def Leppard - Man Enough

Def Leppard a lansat videoclipul piesei „Man Enough” care a urcat în top 10 Classic Rock. Noul videoclip este disponibil în articol.

„Man Enough” este a treia piesă extrasă de pe albumul de studio auto-intitulat. „Def Leppard” a fost înregistrat în 2015 la studioul Elliot din Dublin, Irlanda. Acesta a marcat materialul noii colecții a grupului, de șapte ani și al 11-lea album de studio. Albumul a debutat în top 5 în Billboard Top 200 și în top 10 în 25 de țări, inclusiv pe locul 1 în Japonia. Piesele extrase de pe album, „Let's Go” și „Dangerous” au debutat și ele pe locul 1 în topul Classic Radio.

„Aveam acest riff la bas în cap și voiam să aibă un vibe similar cu cel de la „Billy Jean” al lui Michael Jackson - aproape un vibe disco. Nu știam cum se va numi, apoi am cântat-o cu Joe (Elliott, voce); am mers la aniversarea de 50 de ani a toboșarului, Rick Allen și a zis din prima că are o idee genială pentru cântecul ăsta și că se va numi „Are You Man Enough To Be My Girl”. Oamenii au spus că le reamintește de piesa trupei Queen, Another One Bites The Dust”. E dansantă. Nu ne-am mai restricționat la piese, le-am făcut să funcționeze. Albumul a fost făcut pentru noi. Nu ne-a interesat ce credeau alții.”, declară chitaristul trupei, Phil Collen

Comentarii