Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România Trupa Metallica (2018)Metallica revine la București în august 2019 - DETALII BILETE INFO CONCERT:
Metallica
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ed SheeranPrimul concert Ed Sheeran în România va avea loc în 2019, pe Arena Națională din București HavasiINFO CONCERT:
Havasi
INFO CONCERT:
Lenny Kravitz

Videoclip oficial: Deeperise - Move On feat. Jabbar

DJ-ul turc Deeperise a colaborat cu Jabbar pentru lansarea primului single. Piesa devenită virală în Turcia beneficiază și de o versiune în engleză, prezentată mai jos într-un videoclip abundent în cadre naturale ce-ți taie respirația.

Piesa este compusă de Deeperise și Jabbar, iar clipul a fost regizat de Evren Arasıl. Videoclipul prezintă imagini spectaculoase dintr-o regiune din Sud-Vestul Turciei. Personajele care își fac apariția completează tabloul naturii dominat de munți, păduri viu colorate sau valurile mării în lumina apusului.

Prima versiune a piesei, "Raf",  cu versuri în limba turcă, a urcat în topul Spotify Turkey Top 50 Viral Chart, ajungând și pe prima poziție. În plus, clipul a adunat aproape 3 milioane de vizualizări pe YouTube în câteva săptămâni de la lansare, a ocupat locul 3 în clasamentul iTunes și a intrat în playlisturile posturilor de radio și TV din Turcia.

Deeperise este un DJ și un producător turc, născut în anul 1990, în Muğla, Turcia. În urma cu 10 ani, acesta a descoperit muzica house, aceasta devenindu-i o pasiune incurabilă. Fiind inspirat de munca unor artiști precum Nora En Pure, Alex Kenji, Ahmet Sendil, Federico Scavo și DJ Tarkan, Deeperise și-a petrecut o lungă perioadă de timp în studio, cu scopul de a-și perfecționa producțiile muzicale.

Citește mai multe despre DeeperiseJabbar
Videoclipuri cu DeeperiseJabbar
Publicat de Alina Ghimus, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE