Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Câștigă o invitație dublă la concertul Mihai Mărgineanu - Fum de tavernă - 25 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
Ester Peony a câștigat Eurovision România 2019Ester Peony a câștigat Selecția Naţională pentru Eurovision 2019 și va reprezenta România la Tel Aviv INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019
INFO CONCERT:
Musicalul Queen "We Will Rock You"

Videoclip oficial: Deepcentral - Troublemaker

Deepcentral a lansat videoclipul noului single "Troublemaker". Formația compusă din Doru Todoruț și George Călin a devenit cunoscută publicului prin piesele "O Stea" și "Sus până la cer".
Urmărește-ne pe

Deepcentral,  ce a lansat recent "Dragostea învinge", a revenit cu "Troublemaker", o nouă variantă a piesei cu versuri în limba engleză. Videoclipul melodiei este regizat de Slava Sirbu și vine împreună cu un pachet de remix-uri produse de trei remixeri români: Manuel Riva,  Odd și Paul Damixie.

Manuel Riva este nimeni altul decât George Călin, "jumătate" din Deepcentral, el fiind totodată DJ-ul și producătorul principal al formației. Manuel Riva este pseudonimul sub care George desfășoară activitătțile de DJ și Remixer, unul dintre primele sale materiale fiind abordarea deep house a piesei Troublemaker.

"Troublemaker" - Manuel Riva Remix

Deepcentral pregătește în continuare un nou single surpriză, colaborare cu un nume internațional. Data lansării va fi anunțată în scurt timp.

Citește mai multe despre Deepcentral
Videoclipuri cu Deepcentral
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE