Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România Trupa Metallica (2018)Metallica revine la București în august 2019 - DETALII BILETE INFO CONCERT:
Metallica
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ed SheeranPrimul concert Ed Sheeran în România va avea loc în 2019, pe Arena Națională din București HavasiINFO CONCERT:
Havasi
INFO CONCERT:
Lenny Kravitz

Videoclip oficial: Deepcentral - Troublemaker

Deepcentral a lansat videoclipul noului single "Troublemaker". Formația compusă din Doru Todoruț și George Călin a devenit cunoscută publicului prin piesele "O Stea" și "Sus până la cer".

Deepcentral,  ce a lansat recent "Dragostea învinge", a revenit cu "Troublemaker", o nouă variantă a piesei cu versuri în limba engleză. Videoclipul melodiei este regizat de Slava Sirbu și vine împreună cu un pachet de remix-uri produse de trei remixeri români: Manuel Riva,  Odd și Paul Damixie.

Manuel Riva este nimeni altul decât George Călin, "jumătate" din Deepcentral, el fiind totodată DJ-ul și producătorul principal al formației. Manuel Riva este pseudonimul sub care George desfășoară activitătțile de DJ și Remixer, unul dintre primele sale materiale fiind abordarea deep house a piesei Troublemaker.

"Troublemaker" - Manuel Riva Remix

Deepcentral pregătește în continuare un nou single surpriză, colaborare cu un nume internațional. Data lansării va fi anunțată în scurt timp.

Citește mai multe despre Deepcentral
Videoclipuri cu Deepcentral
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE