Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
Tom Jones

Videoclip oficial: Deepcentral - Ochi de copil (Graphic Video)

Deepcentral a lansat un videoclip de tip animație pentru noul single ”Ochi de copil”. Melodia este compusă de George Călin și Doru Todoruț, pentru realizarea clipului duo-ul colaborând cu Mihai Ciupitu.

”Piesa ‪”Ochi De Copil‬” inspiră inocenţă, face trimitere la anii copilăriei şi îndeamnă pe fiecare dintre noi să îşi amintească de clipele din copilăria pe care cu toţii o lăsăm în urmă până la urmă.” - Deepcentral

Duo-ul dinamic Deepcentral a electrizat publicul românesc și străin din 2008 cu piese precum "Cry It Away", "Russian Girl", "In Love", "Music Makes Me Free", "I Fucked Up", "Speed Of Sound", "So Divine", "O Stea" și "Sus Până La Cer".

Doru și George împrumută talentele de producători altor artiști și poartă semnatura pieselor "My Beautiful One" și "Hold On", cântate de Xonia. Stilul dance energic, dar și talentul de a produce balade au dus Deepcentral pe primele poziții în topurile românești și internaționale.

Recent, Deepcentral a colaborat cu Delia pentru piesa ”Gura ta”. Videoclipul melodiei a depășit 18 milioane de vizualizări pe YouTube, single-ul clasându-se pe poziții fruntașe topul în iTunes România și clasamentul Radio Zu.

Citește mai multe despre Deepcentral
Videoclipuri cu Deepcentral
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe și actualizat pe la .
CLOSE
CLOSE