Urmărește-ne în Social Media

Deepcentral - Dependent

Deepcentral a lansat videoclipul noului single ”Dependent”. Melodia este compusă de George Călin și Doru Todoruț, pentru realizarea clipului, duo-ul colaborând cu Evil Twin Production.

Duo-ul dinamic Deepcentral a electrizat publicul românesc și străin din 2008 cu piese precum "Cry It Away", "Russian Girl", "In Love", "Music Makes Me Free", "I Fucked Up", "Speed Of Sound", "So Divine", "O Stea" și "Sus Până La Cer".

Doru și George împrumută talentele de producători altor artiști și poartă semnatura pieselor "My Beautiful One" și "Hold On", cântate de Xonia. Stilul dance energic, dar și talentul de a produce balade au dus Deepcentral pe primele poziții în topurile românești și internaționale.

La începutul anului trecut, Deepcentral a lansat împreună cu Delia piesa ”Gura ta”. Videoclipul melodiei a depășit 26 de milioane de vizualizări pe YouTube, single-ul clasându-se pe poziții fruntașe în topul iTunes România și clasamentul Radio Zu. Piesa ”Gura ta” a fost, de asemenea, cea mai difuzată melodie în 2016, conform topului publicat de Asociaţia Română de Audienţă (ARA).

Anul acesta, Deepcentral a revenit cu o nouă colaborare, de această dată cu Loredana. Noul lor single se numește ”Unde ești?”.

PUBLICITATE
Comentarii