Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Câștigă o invitație dublă la concertul Mihai Mărgineanu - Fum de tavernă - 25 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
Ester Peony a câștigat Eurovision România 2019Ester Peony a câștigat Selecția Naţională pentru Eurovision 2019 și va reprezenta România la Tel Aviv INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019
INFO CONCERT:
Musicalul Queen "We Will Rock You"

Videoclip oficial: Deepcentral - Dependent

Deepcentral a lansat videoclipul noului single ”Dependent”. Melodia este compusă de George Călin și Doru Todoruț, pentru realizarea clipului, duo-ul colaborând cu Evil Twin Production.
Urmărește-ne pe

Duo-ul dinamic Deepcentral a electrizat publicul românesc și străin din 2008 cu piese precum "Cry It Away", "Russian Girl", "In Love", "Music Makes Me Free", "I Fucked Up", "Speed Of Sound", "So Divine", "O Stea" și "Sus Până La Cer".

Doru și George împrumută talentele de producători altor artiști și poartă semnatura pieselor "My Beautiful One" și "Hold On", cântate de Xonia. Stilul dance energic, dar și talentul de a produce balade au dus Deepcentral pe primele poziții în topurile românești și internaționale.

La începutul anului trecut, Deepcentral a lansat împreună cu Delia piesa ”Gura ta”. Videoclipul melodiei a depășit 26 de milioane de vizualizări pe YouTube, single-ul clasându-se pe poziții fruntașe în topul iTunes România și clasamentul Radio Zu. Piesa ”Gura ta” a fost, de asemenea, cea mai difuzată melodie în 2016, conform topului publicat de Asociaţia Română de Audienţă (ARA).

Anul acesta, Deepcentral a revenit cu o nouă colaborare, de această dată cu Loredana. Noul lor single se numește ”Unde ești?”.

Citește mai multe despre Deepcentral
Videoclipuri cu Deepcentral
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE