Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România Trupa Metallica (2018)Metallica revine la București în august 2019 - DETALII BILETE INFO CONCERT:
Metallica
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ed SheeranPrimul concert Ed Sheeran în România va avea loc în 2019, pe Arena Națională din București HavasiINFO CONCERT:
Havasi
INFO CONCERT:
Lenny Kravitz

Videoclip oficial: Deep Purple - All I Got Is You

Deep Purple a lansat un nou videoclip pentru piesa "All I Got Is You", un single de pe viitorul album, "InFinite". Melodia cea nouă va fi lansată cu un EP de sine stătător pe 10 martie, sub formă de digipack în ediţie limitată, dar şi un maxi vinil de 12 inch. Clipul proaspăt lansat include extrase din viitorul documentar despre Deep Purple.

Materialul video include imagini din documentarul de 97 de minute numit "From Here to Infinite". Acesta va fi lansat la pachet cu albumul cel nou, drept parte a unei ediţii limitate combo CD/DVD. Îi vedem pe vocalul Ian Gilian, toboşarul Ian Paice şi basistul Roger Glover în studioul de înregistrări din Nashville. Lor li se alătură chitaristul Steve Morse şi împreună înregistrează melodiile noi Deep Purple.

Lansarea single-ului "All I Got Is You" în ediţie limitată aduce şi 4 track-uri bonus. Tracklistul acestui EP arată astfel:

  1. All I Got Is You (versiunea de pe album)
  2. Simple Folk  (chitara solo improvizată de Steve Morse)
  3. Above And Beyond (varianta instrumentală nelansată până acum)
  4. Time For Bedlam (prima dublă de la înregistrări)
  5. Highway Star (versiunea live)

Albumul "InFinite" va sosi pe 7 aprilie, urmat de un turneu american cu Alice Cooper şi Edgar Winter. Noul disc poartă numărul 20 în îndelungata istorie a trupei. Va include 10 piese, printre care şi "Roadhouse Blues", cover după The Doors. Deep Purple va concerta în România pe 13 mai 2017, la Romexpo, avându-i în deschidere pe cei de la Monster Truck.

Veteranii rockului ne-au vizitat la Sala Polivalentă în 2014, cu Grimus în deschidere.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Deep Purple
Videoclipuri cu Deep Purple
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE