Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
Avishai Cohen
Tarja Turunen - Together at HomeTarja Turunen ne cântă de acasă - VIDEO (Together at Home) INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Slipknot

Videoclip oficial: Days of Confusion - The Guest

Days of Confusion a lansat un nou single, "The Guest", însoţit de un videoclip intens. Include imagini care îţi rămân întipărite în minte, peste care picură notele unui rock progresiv ca la carte. Urmăreşte clipul în articol şi află povestea acestei creaţii.

"The Guest" este cel mai nou single de pe albumul "Yin & Out", iar videoclipul său a fost prezentat joi, 21 martie la MMB Showcase Festival. Trupa bucureşteană de metal progresiv Days of Confusion a lansat ultima piesă extrasă de pe LP-ul "Yin & Out" din 2017, încheind astfel un capitol din istoria sa şi trecând la următorul.

Cosmin Lupu, solist şi chitarist al grupului a declarat următoarele despre melodie şi clip:

"The Guest", este ultimul single din albumul "Yin & Out" pe care îl vom lansa, încheind astfel această etapă în viaţa noastră ca oameni, ca artişti şi ca trupă. Discutând despre diverse, Cezar tocmai mi-a spus satisfăcut că ştie deja ce urmează să facem mai departe, aşa că şi eu sunt curios :) Cert este că va fi muzică nouă. Cum va fi, nici noi nu ştim încă... dar până atunci, să ne bucurăm de "The Guest"!

Transmitem un MARE "Mulţumim!!!!" către Alice "Lexa" Bourosu, Cătălina Drăghici, Andrei Doboş, Ciprian Strugariu şi Soho Studio, Corina Minda, Dani & Ares - cel mai ascultător şi talentat câine, echipa Dark Side, echipa Universal, Vali, Schele şi tuturor celor care ne-au fost alături!

Videoclipul a fost realizat în colaborare cu regizoarea/producătoarea Alice Bourosu, iar filmările au avut loc la Soho Studio. Cunoscutul fotograf Ciprian Strugariu a fost de asemenea implicat în proiect. Povestea din spatele acestui vizual este lupta individului, care încearcă să scape de destinul său tragic. Totul este pus în scenă sub forma unei relaţii toxice, din care victima poate ieşi cu ajutorul unor personaje inedite şi interesante.

Câinele care înfulecă o bucată de carne crudă reprezintă o imagine puternică, asociată cu suferinţa umană şi durerea provocată de un personaj cu un ştreang pregătit pentru victimă. Posesivitatea apare în mod clar spre finalul clipului între cei doi iubiţi.

"Yin & Out" este primul album al formaţiei, care a debutat cu un format inediat pe piaţa locală. Sosea la pachet cu un board game, care îi are ca protagonişti pe membrii formaţiei.

Days of Confusion este o trupă de metal progresiv/djent, care lua fiinţă în Bucureşti în anul 2010. Actualii componenţi sunt Cosmin Lupu (voce/chitară), Cezar Popescu (chitară/voce), Andrei Zamfir (chitară bas), Alex Halmagean (tobe).

Citește mai multe despre Days of Confusion
Videoclipuri cu Days of Confusion
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE