Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Roxen și DJ Maxx la filmările videoclipului "Parte din tine"Roxen și DJ Project lansează videoclipul "Parte din tine", în care artista joacă rolul muzei Noel Gallagher's High Flying Birds It's a Beautiful WorldUn nou album Oasis e în lucru. Noel Gallagher îl înregistrează fără Liam Juriu "Românii au talent" 2021"Românii au talent" promite un show la dublu; emisiunea revine cu 2 ediții pe săptămână Britney Spears în trailer-ul noului documentar realizat de The New York TimesBritney Spears și controlul exercitat de tatăl artistei asupra vieții sale au devenit subiectul unui documentar - TRAILER Katy Perry la concertul de celebrare a inaugurării lui Joe BidenKaty Perry, Bruce Springsteen, Bon Jovi și Foo Fighters au cântat la evenimentul de inaugurare a mandatului lui Joe Biden - VIDEO Jennifer Lopez la învestirea lui Joe BidenJennifer Lopez a cântat la învestirea lui Joe Biden, emoționând publicul cu un mesaj în spaniolă - VIDEO

Videoclip oficial: Days of Confusion - Dharkata

Days of Confusion a lansat cel de-al 3-lea videoclip din carieră, ”Dharkata”. Piesa promovată portretizează antiteza dintre creație și distrugere, dificil și usor, armonie și haos.

Numele ”Dharkata” reprezintă o combinație între două cuvinte - Dharma și Kata. Dharma este un cuvânt provenit din limba sanskrită, un concept cheie ce poate adopta multe înțelesuri, dar care nu are o traducere exactă în termeni așa ziși ‘vestici’. Interpretarea folosita de noi are legătura cu legea cosmică (naturala) care guvernează cursul vieții și felul cel mai potrivit în care noi, ca ființe umane, învățăm să trăim conform acestor legi, în echilibrullor natural. Kata, este un termen aflat la baza artelor marțiale japoneze și reprezintă modul de perfecționare a unei forme sau tehnici, prin repetiția pe deplin constientizată a unei mișcări anume, până când aceasta devine un reflex al practicantului. Puse la un loc, cele două simbolizează perfecționarea continuă a minții, corpului și spiritului.

Versurile piesei portretizează acest concept prin antiteza dintre creație și distrugere, dificil și usor, armonie și haos - alegerile constante în fața cărora este pus individul în viața sa de zi cu zi.

”Pentru mine, Dharkata reprezintă îmbinarea fericită dintre cele doua lucruri care-mi guvernează existența în plan spiritual – artele marțiale și muzica. În ultimii doi ani, am descoperit foarte multe asemănări între principiile aflate în cele doua domenii, oricât de diferite ar părea ele și m-am bucurat enorm la gândul că pot să fac ceva care să le prezinte în acelasi context în fața tuturor. Kenjutsu mi-a remodelat gândirea și atitudinea față de viață în general și cred cu tărie că m-a dezvoltat mai departe și în plan muzical.” – Cosmin Lupu

Videoclipul piesei ”Dharkata” a fost realizat de către echipa TheCell, cu sprijinul și participarea lui Sensei Dragos Chiricsi al școlii de arte marțiale tradiționale Seibukan Dojodin București.

Days of Confusion este una din cele apreciate trupe românești de alternative metal/post-grunge. Formația și-a început activitatea în 2010 în București și îi are în componența sa pe Cezar Popescu (chitară), Cosmin Lupu (voce, chitară), Dan Ionescu (chitară) și pe Andrei Ilie (tobe). În funcție de disponibilitate, s-au alăturat, la chitară bas -Robert Ursache (Proconsul), Adrian Ciuplea (Vița de Vie) și Alex Pascu (Goodbye To Gravity). Formula a fost definitivată în septembrie 2013, prin cooptarea lui Andrei Zamfir la chitară bas.

Citește mai multe despre Days of Confusion
Videoclipuri cu Days of Confusion
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE