Vocea României 2017, sezon 7Află noutăți despre Vocea României 2017 Ronnie James DioCâștigă o invitație dublă la DIO Returns - Holograma lui Ronnie James Dio în concert INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2018
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2018
INFO CONCERT:
Summer Well Festival 2018
INFO CONCERT:
Ștefan Bănică
INFO CONCERT:
Schöenbrunn Palace Orchestra Vienna
eMAGIA Sarbatorilor: Alege darurile potrivite la cele mai bune prețuri!

Videoclip oficial: DayDay - Selfie Stick Ballerinas

DayDay, o trupă nouă în peisajul indie românesc, a lansat primul videoclip - ”Selfie Stick Ballerinas”. Vizualul a fost filmat de Răzvan Leucea.

”Suntem DayDay și am cântat câteva piese acum un an și ceva, la lansarea revistei Arte și Meserii, și a fost fain. Ce urmează... Formarea grupului, destine încrucișate, ca în serial.

Cu Ioana (Negrea) mergeam des la karaoke, eram un fel de echipă, shoturi și cântat. Cu George (Irimescu) eram prieteni de vreo 2 ani, cântase la bass în liceu, culminând cu un răsunător concert la Vama Veche. Bogdan (Stavarache) cântase cu mine în Moebius, așa că a venit să ne ajute la chitară și clape. După mai multe audiții am dat de Ruka (Furtună), a fost bine, așa că a completat formulă de backing vocals, alături de Ioana. Pe Alex (Buzatu) l-am găsit printr-un prieten comun, se cunoscuseră la o nuntă, unde cântase el la tobe.”

Numele formației a fost ideea lui Andrei, care a mizat pe rezonanța indie a numelui.

”Nu e cea mai interesantă înșiruire logică, dar ce putem să-i facem acum? Mă cheamă Andrei, lumea îmi zicea Deiu, deidei îmi suna a trupă indie, dar a avut nevoie de puțin fler englezesc și așa a ieșit DayDay. Deși, apoi, am constatat că mai există un rapper cu numele ăsta pe Apple Music”, a mărturisit Andrei.

Stilul muzical se încadrează la ”bedroom indie, numai bun de ascultat seara în dormitor sau pe drum, în afară orașului, spre asfințit”. Trupa are deja în plan lansarea celui de-al doilea single, precum și un live session și ”niște bedroom podcasts”. Albumul de debut ar putea fi lansat anul viitor, totul depinzând de ”cum merg lucrurile în economia asta”.

DayDay îi are în componență pe:

  • Andrei Erdei
  • Ioana Negrea
  • George Irimescu
  • Raluca Furtuna
  • Bogdan Stavarache
  • Alexandru Buzatu

Citește mai multe despre DayDay
Videoclipuri cu DayDay
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE