Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Masked Singer Romania 2021, sezonul 2Masked Singer România revine în 2021 la PRO TV cu cel de-al doilea sezon Nicu Covaci lansează o carte cu cele mai cunoscute partituri ale trupei Phoenix Valentin Alexiu la "Românii au talent" 2021Valentin Alexiu i-a adus un omagiu lui Freddie Mercury pe scena de la "Românii au talent" Nathanja Volthuis la "Românii au talent" 2021Nathanja Volthuis ne-a transportat în "Cosmos" la "Românii au talent" - VIDEO Inna de vorbă cu Andi MoisescuInna: "Am cunoscut mai întâi cântece bisericești" - VIDEO Cristina Vasiu - Florin Salam la "Te cunosc de undeva!"Cristina Vasiu a marcat prima sa victorie la "Te cunosc de undeva!", transformându-se într-un manelist - VIDEO

Videoclip oficial: David Guetta & Sia - Let's Love

David Guetta și Sia ne-au creat o lume în care putem evada. Noul videoclip SF al piesei "Let's Love" este oaza de iubire și compasiune la care putem apela atunci când avem nevoie de un refugiu.

După mai multe colaborări de succes, precum "Titanium", "Flames", "She Wolf" și "Bang My Head", David Guetta și Sia își folosesc din nou forța creativă pentru a aduce publicului alinare în vremuri apăsătoare. "Let’s Love" este o piesă ce debordează de optimism, David Guetta simțind că avem cu toții nevoie de mai multă iubire și empatie.

Noul videoclip lansat pentru acest single prezintă o paletă de culori electrizante și teme vizuale desprinse din filme ca "Blade Runner: 2049" și "TRON: Legacy". Grupul de adolescenți din clip evadează din viața lor mondenă într-o realitate fantastică, cu lumini fosforescente, machiaj vibrant și ținute bizare.

"În această perioadă de izolare am fost extrem de inspirat să lansez muzică care să ridice spiritele. Îmi place să produc piese de club, dar în același timp, în special acum, simt nevoia să creez muzică ce transmite <<o stare de bine>>. "Let’s Love" e despre iubire, speranță și a aduce oamenii împreună și, încă o dată, Sia s-a autodepășit în interpretarea vocală", a transmis David Guetta.

Noua colaborare a lui Guetta cu Sia vine la doar câteva săptămâni de la lansarea piesei "Riding On My Bike" a artistei australiene. Piesa face parte din proiectul caritabil "At Home With The Kids", lansat prin intermediul Atlantic Records.

Sia Furler are în palmares atât hituri solo – "Cheap Thrills", "Chandelier" – cât și piese de succes compuse pentru artiști precum Christina Aguilera, Eminem, David Guetta, Afrojack, Jennifer Lopez, Shakira, Rihanna, Kylie Minogue, Leona Lewis, Katy Perry, Britney Spears, Jessie J și Celine Dion. "Cheap Thrills" a fost prima piesă cu care Sia a reușit să urce pe prima poziție a topului american Billboard Hot 100.

Citește mai multe despre David GuettaSia Furler
Videoclipuri cu David GuettaSia Furler
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe și actualizat pe la .
CLOSE
CLOSE