Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România Summer Well 2018: Picnic indie cu topping electro și hip-hop autentic pe scena Red Bull INFO CONCERT:
AWAKE Festival 2018
INFO CONCERT:
BUCHAREST GreenSounds FESTIVAL 2018
INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
Nightwish - 20 de ani
INFO CONCERT:
Cerbul de Aur 2018

Videoclip oficial: David Guetta & Sia - Flames

David Guetta ne arată că poate juca foarte bine rolul personajului negativ. În videoclipul noului single ”Flame”, înregistrat împreună cu Sia, DJ-ul francez este un diabolic maestru al artelor marțiale.

Regizat de Lior Molcho, videoclipul piesei ”Flames” este plasat în contextul clasicelor scenarii Kung Fu. David Guetta este personajul malefic și cuceritor ce are alături 3 domnișoare bine instruite în artele marțiale. Așa cum, probabil, era de așteptat, artista australiană Sia nu apare în videoclip, vocea sa compensând însă această absență.

David Guetta și Sia nu se află la prima colaborare. Cei doi au mai lucrat împreună pentru single-uri cu mare priză la public precum ”Titanium”, ”She Wolf (Falling To Pieces)” și ”Bang My Head”.

David Guetta are în palmares două premii Grammy, vânzând de-a lungul anilor peste 15 milioane de single-uri în întreaga lume. Printre cele mai cunoscute piese ale sale se numără: „When Love Takes Over” (featuring Kelly Rowland), „Gettin’ Over You” (featuring Chris Willis, Fergie & LMFAO), „Love Don’t Let Me Go”, „People Come People Go” și „Give Me Something”.

În 2015, Guetta a devenit primul DJ și cel de-al treilea artist din istorie care a reușit să depășească cifra de 2 miliarde de ascultări pe Spotify. În același an, DJ-ul a susținut primul show în România. Evenimentul s-a desfășurat în cadrul Untold, festival ce ajunge anul acesta la cea de-a patra ediție.

Sia a lansat anul trecut primul ei album cu piese de Crăciun. Intitulat ”Everyday Is Christmas”, discul a inclus piese originale, compuse de artista australiană.

În 2016, Sia a concertat pentru prima oară în România. Evenimentul a avut loc pe 17 august, în Piața Constituției, și a făcut parte din turneul mondial de promovare a albumului ”This is Acting”. (Vezi poze de la primul concert Sia în România)

Citește mai multe despre David Guetta
Videoclipuri cu David Guetta
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE