Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
James Arthur
Vama concertează la Arenele Romane: "Ne-a fost dor de voi, ne ard buzele să cântăm" Toboșarul Scorpions confirmă că a avut coronavirus și oferă detalii despre starea lui de sănătate Juriu X Factor 2020Componența juriului X Factor se schimbă în 2020, "surprizele" aduc noi scântei în formatul emisiunii David Gilmour - Rattle That Lock (Live At Pompeii 2016)Prima piesă a lui David Gilmour după o pauză de 5 ani, "Yes, I Have Ghosts", este o colaborare cu fiica sa - AUDIO Mickey Madden, basistul Maroon 5Basistul Maroon 5 a fost arestat pentru violență domestică

Videoclip oficial: David Guetta ft. Sam Martin - Lovers On The Sun

Pe final de sezon estival, David Guetta ne invită în Vestul Sălbatic. "Lovers On The Sun", piesa produsă de DJ-ul francez în colaborare cu Avicii, Giorgio Tuinfort și Frédéric Riesterer, are un videoclip cu scenariu de film.

DJ-ul francez David Guetta revine în atenția publicului cu videoclipul piesei ce s-a auzit vara aceasta în mai toate cluburile din Europa. "Lovers On The Sun", lansat în colaborare cu Sam Martin, este un single la care au lucrat 2 dintre cei mai populari DJ de la ora actuală: David Guetta și Avicii. Piesa este extrasă de pe EP-ul cu același nume al lui David Guetta , ce include colaborări cu Skylar Grey, Showtek și Kaz James.

Tracklist "Lovers On The Sun" - David Guetta:

  1. Lovers on the Sun (feat. Sam Martin)
  2. Blast Off
  3. Bad (feat. Vassy)
  4. Shot me Down (feat. Skylar Grey)

De pe noul EP, fanii au putut asculta colaborarea cu Skylar Grey, "Shot Me Down". Melodia este un cover după un clasic al anilor '60. Piesa originală "Bang Bang (My Baby Shot Me Down)" este compusă de Sonny Bono, fostul soț al lui Cher și se găsește pe albumul "The Sonny Side of Chér". Primul cover al piesei a fost realizat de  Nancy Sinatra în 1966, noua versiune devenind extrem de populară.

Citește mai multe despre David Guetta
Videoclipuri cu David Guetta
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE