Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Bryan AdamsCel mai mare concert de la debutul pandemiei în Germania are loc în septembrie Eurovision ajunge în America, într-un format similar - TRAILER VIDEO Ian Gillan, solistul Deep Purple în concert la Cluj-Napoca pe 10 decembrie 2019"Smoke on the Water" în 2020, prin ochii lui Ian Gillan (Deep Purple) Paul McCartneyPaul McCartney a dat în judecată The Beatles pentru a salva muzica trupei Elissa, cântăreață libaneză a cărei casă a fost distrusă de explozia din BeirutExplozia din Beirut declanșează reacții puternice printre artiști: "Nu-mi pot stăpâni furia" Neil Young live în Ziggodome Amsterdam, 2019Neil Young îl dă în judecată pe Donald Trump

Videoclip oficial: David Guetta ft Sam Martin - Dangerous

David Guetta a lansat videoclipul noului single ”Dangerous”, extras de pe albumul ”Listen” . Sam Martin dă voce versurilor noii melodii, clipul fiind regizat de Jonas Åkerlund.

David Guetta a finalizat înregistrările celui de-al 6-lea album de studio. Materialul se numește ”Listen” și include colaborări cu Sam MartinEmeli Sande, Sia, John Legend și Ryan Tedder, lansarea fiind programată pentru data de 24 noiembrie 2014.

Noul single extras de pe acest album se numește ”Dangerous”” și beneficiază de vocea lui Sam Martin. Acesta este cel de-al doilea extras de pe disc, după ”“Lovers on the Sun””, piesă aflată în lista hiturilor verii 2014.

Tracklist ”Listen” - David Guetta

 1. "Dangerous" (featuring Sam Martin)
 2. "What I Did for Love" (featuring Emeli Sandé)
 3. "No Money No Love" (with Showtek featuring Elliphant and Ms. Dynamite)
 4. "Lovers on the Sun" (featuring Sam Martin)
 5. "Goodbye Friend" (featuring The Script)
 6. "Lift Me Up" (featuring Nico & Vinz and Ladysmith Black Mambazo)
 7. "Listen" (featuring John Legend)
 8. "Bang My Head" (featuring Sia)
 9. "Yesterday" (featuring Bebe Rexha)
 10. "Hey Mama" (featuring Nicki Minaj and Afrojack)
 11. "Sun Goes Down" (with Showtek featuring Magic! and Sonny Wilson)
 12. "S.T.O.P." (featuring Ryan Tedder)
 13. "I'll Keep Loving You" (featuring Jaymes Young and Birdy)
 14. "The Whisperer" (featuring Sia)

David Guetta a câștigat două premii Grammy și a vândut de-a lungul anilor peste 15 milioane de single-uri în întreaga lume. În 2011 a fost votat cel mai bun DJ în DJ Mag Top 100 DJs. Printre cele mai cunoscute piese ale sale se numără: "When Love Takes Over" (featuring Kelly Rowland), "Gettin' Over You" (featuring Chris Willis, Fergie & LMFAO), "Love Don't Let Me Go", "People Come People Go" și "Give Me Something".

Citește mai multe despre David GuettaSam Martin
Videoclipuri cu David GuettaSam Martin
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe și actualizat pe la .
CLOSE
CLOSE