Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România Poze de la concertul Postmodern Jukebox la Sala Palatului - 2018 INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2018
INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
Massive Attack
INFO CONCERT:
Maluma
INFO CONCERT:
Scorpions

Videoclip oficial: David Guetta ft Nicki Minaj & Lil Wayne - Light My Body Up

Piesa cu bas greu a lui David Guetta şi Nicki Minaj, "Light My Body Up" a primit recent un videoclip oficial. Melodia are aportul lui Lil Wayne spre final, iar Nicki continuă să fie extrem de prolifică, practic apărând într-un videoclip nou în fiecare săptămână în ultimele luni.

Ultimele release-uri ale rapperiţei au fost colaborări, precum "No Frauds" cu Drake şi Lil Wayne sau "Run Up" cu Major Lazer. Am văzut un videoclip sexy şi pentru piesa "Make Love", realizată de Gucci Mane şi Nicki Minaj. "Light My Body Up" sosea la final de martie, cu câteva teasere în lyric video legate de materialul vizual care tocmai a apărut.

David Guetta mixează de obicei house, EDM sau dance-pop, dar de această dată abordează beat-uri hip-hop. DJ-ul francez are în acest clip rolul unui voyeur, un invitat special în alcovul unor modele îmbrăcate sumar. Nicki Minaj schimbă ţinute înţesate de bijuterii şi măşti tribale inedite în această creaţie. Nu lipsesc voalurile fine şi dansuri lascive la bară, ca şi în ultimele videoclipuri ale artistei de altfel.

Dacă 70% din piesă este hip-hop, refrenul cântat de Nicki are un aer euro dance clasic. Lil Wayne îşi face apariţia într-un costum sport, cu eternul pahar de "sizzurp" în mână şi cu aluzii senzuale. Finalul lui "Light My Body Up" îl vede pe David Guetta primind "atingerea lui Midas" de la Nicki, fiind complet transformat. Regizorul este Benny Boom, cunoscut pentru colaborări cu rapperi precum 50 Cent, Akon, Busta Rhymes sau Nelly.

David Guetta e aşteptat în România, la festivalul TimeShift Bucharest Dance Music Festival. Evenimentul are loc la Romexpo în luna iulie.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre David GuettaLil WayneNicki Minaj
Videoclipuri cu David GuettaLil WayneNicki Minaj
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE