Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Câștigă o invitație dublă la concertul Mihai Mărgineanu - Fum de tavernă - 25 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
Ester Peony a câștigat Eurovision România 2019Ester Peony a câștigat Selecția Naţională pentru Eurovision 2019 și va reprezenta România la Tel Aviv INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019
INFO CONCERT:
Musicalul Queen "We Will Rock You"

Videoclip oficial: David Guetta ft Justin Bieber - 2U

Colaborarea lui David Guetta cu Justin Bieber, "2U" a fost ascultată în toate cluburile în această vară şi a primit multiple remixuri. A avut şi un videoclip special cu modele Victoria's Secret, iar acum a debutat clipul oficial al piesei.
Urmărește-ne pe

Regizat de Brewer, clipul "2U" spune o poveste de dragoste ca în filmele americane. Doi îndrăgostiţi sunt prinşi într-o buclă temporală într-un restaurant şi trec iar şi iar prin acelaşi moment neplăcut. Prinşi în universuri paralele, inclusiv unul gen Mad Max şi unul de desene animate, cei doi pur şi simplu nu au noroc. Ce începe ca o poveste de dragoste inocentă, cu dansuri şi sărutări se termină invariabil cu o palmă.

Uneori pleacă ea, dar în unele universuri pleacă el. Spre final protagonistul masculin apucă să îşi marturisească sentimentele reale şi ajungem la happy end-ul atât de apreciat peste Ocean. Eroii videoclipului se caută în apocalipse zombie, universuri animate ca un comic book şi alte ipostaze. Duo-ul regizoral Brewer a declarat următoarele despre mesajul videoclipului:

Când am auzit prima oară "2U" am fost impresionaţi de modul în care muzica şi versurile se completează. Melodia surprinde perfect fenomenul emoţional de a iubi pe cineva până la punctul în care poţi face orice pentru acea persoană. Ne-am gândit că ar fi grozav să abordăm această idee, fiind unul dintre cele mai iubite clişee culturale ale noastre.

Apoi l-am repetat iar şi iar, pentru a vedea dacă prin repetiţie şi o nouă perspectivă, o deconstrucţie va avea loc. Până la urmă începe să îşi piardă forma şi sperăm că publicul va fi tentat să vizioneze clipul de mai multe ori, pentru că sunt multe lucruri ascunse în cadre.

David Guetta a avut multiple colaborări în ultimul an, cu Nicki Minaj şi Lil Wayne, dar şi cu Robin Schulz şi Zara Larsson. "2U" este al doilea single de pe viitorul album al DJ-ului francez. Între timp Justin Bieber şi-a anulat concertele din această vară din cauza epuizării şi este în perioada de odihnă acum.

Citește mai multe despre David GuettaJustin Bieber
Videoclipuri cu David GuettaJustin Bieber
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe și actualizat pe la .
CLOSE
CLOSE