Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
Jazz in the Park 2020
Poster Summer Well 2021INFO CONCERT:
Summer Well 2020
INFO CONCERT:
Il Volo
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020

Videoclip oficial: David Guetta, Bebe Rexha & J Balvin - Say My Name

David Guetta a lansat recent un nou single tropical, "Say My Name". Piesa este o colaborare cu Bebe Rexha şi J. Balvin, iar videoclipul său oficial face abuz de nuanţe neon şi fosforescenţă. Vă invităm să îl vizionaţi în articol.

Cei care au probleme cu imaginile stroboscopice ar trebui să aibă grijă la acest clip. Este plin de imagini viu colorate, costume fosforescente şi ţinute flashy. Colorizarea sa şi înlănţuirea de cadre mă duc cumva cu gândul la "ET" al ui Katy Perry, dar fără creaturi extraterestre. A povesti tot ce se întâmplă în clipul "Say My Name" l-ar pune în dificultate şi pe Balzac.

Este practic o reprezentaţie a unor saltimbanci la curtea unui rege. Pe tron stă David Guetta, iar lângă el cu propriul tron se află J. Balvin. Dansatori de toate sexele, naţionalităţile şi cu veştmintele cele mai inedite se contorsionează în faţa camerei. Bebe Rexha apare cu unghii false orbitoare, un costum mulat ce pare fabricat dintr-un piton şi un top de flori.

Aceasta este o piesă de club foarte catchy, care reuşeşte performanţa să nu vireze spre reggaeton, deşi tentaţia e mare, cu J Balvin în featuring. Regia clipului îi aparţine lui Hannah Lux Davis, care a mai colaborat cu Guetta la videoclipul "Don't Leave Me Alone", dar şi la "Hey Mama". A lucrat şi cu Ariana Grande, Halsey, Demi Lovato şi Lil Wayne. Cine priveşte cu atenţie materialul vizual, va remarca o diviziune a elementelor vitale: apă, aer, pământ şi foc.

"Say My Name" a primit deja câteva reprezentaţii, fiind cântată live la LOS40 Music Awards în Spania, dar şi la NRJ Music Awards în Franţa. A strâns 75 de milioane de stream-uri şi 48 de milioane de vizualizări pentru lyric video. DJ-ul francez lansa albumul "7" în septembrie, al şaptelea său LP şi primul de la "Listen", din 2014. Este un disc dublu, plin de colaborări cu artişti precum Nicki Minaj, Jason Derulo, Willy William, G-Eazy, Charli XCX şi Lil Uzi Vert.

David Guetta a mixat în România la UNTOLD Festival 2015, fiind apoi cap de afiş la festivalul Timeshift în 2017, la Bucureşti.

Citește mai multe despre Bebe RexhaDavid GuettaJ Balvin
Videoclipuri cu Bebe RexhaDavid GuettaJ Balvin
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE