Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 ELIZA G (Italia) câștigătoarea Cerbului de Aur 2019ELIZA G din Italia a câștigat trofeul Cerbul de Aur 2019 - VEZI LISTA CÂȘTIGĂTORILOR Ronan KeatingCerbul de Aur 2019: Programul Galei de sâmbătă, recital Ronan Keating Poze Cerbul de Aur 2019: concert Irina Rimes INFO CONCERT:
Cerbul de Aur 2019
Poze Cerbul de Aur 2019: concert Emeli Sandé VIDEO: Cover după Metallica la Cerbul de Aur 2019 - Colaborare aparte Laura Bretan, Ester Peony și Olivier Kaye

Videoclip oficial: David Guetta feat Anne-Marie - Don't Leave Me Alone

Iubirea în vremea adolescenței este frumoasă, dar și dureroasă uneori, aflăm din noul videoclip al lui David Guetta și Anne-Marie, ”Don't Leave Me Alone”. Din fericire, există realitatea virtuală în care ne putem refugia atunci când iubirea nu mai funcționează în viața reală.

Anne-Marie, artista britanică ajunsă în atenția publicului cu piese precum "Alarm", "Ciao Adios", "Friends" și "2002", a trecut de la colaborări cu Clean Bandit și Sean Paul la un featuring cu reputatul DJ David Guetta. Single-ul ”Don't Leave Me Alone” este o piesă de vară ce se potrivește perfect în playlistul oricărui adolescent. Cu un refren memorabil și versuri ce fac referire la o iubire care se lasă așteptată, piesa reușește să se întipărească în memoria ascultătorului de la primul play.

David Guetta este unul dintre cele mari nume din muzica electronică. DJ-ul are în palmares două premii Grammy, vânzând de-a lungul anilor peste 15 milioane de single-uri în întreaga lume. Printre cele mai cunoscute piese ale sale se numără: „When Love Takes Over” (featuring Kelly Rowland), „Gettin’ Over You” (featuring Chris Willis, Fergie & LMFAO), „Love Don’t Let Me Go”, „People Come People Go” și „Give Me Something”.

În 2015, Guetta a devenit primul DJ și cel de-al treilea artist din istorie care a reușit să depășească cifra de 2 miliarde de ascultări pe Spotify. În același an, DJ-ul a susținut primul show în România. Evenimentul s-a desfășurat în cadrul Untold.

Citește mai multe despre Anne-MarieDavid Guetta
Videoclipuri cu Anne-MarieDavid Guetta
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE