Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Ian Gillan, solistul Deep Purple în concert la Cluj-Napoca pe 10 decembrie 2019Poze concert Deep Purple la Cluj-Napoca - 2019 Laura Bretan intervievată de InfoMusic pe 3 decembrie 2019Cu gândul la 2020, Laura Bretan vorbește despre majorat, viitorul album și un turneu extins INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
INFO CONCERT:
Summer Well 2020
INFO CONCERT:
Avishai Cohen
INFO CONCERT:
Celine Dion

Videoclip oficial: David Gilmour - Faces Of Stone

David Gilmour a lansat videoclipul noului single ”Faces Of Stone”. Conform chitaristului, piesa vorbește despre sfârșitul unei vieți și începutul alteia.

Faces of Stone” este piesa prin care David Gilmour rememorează o perioadă din viața sa și a familiei sale extrem de încărcată emoțional.

“Spre finalul vieții mamei mele, când ea suferea de demență, a fost o perioadă de aproape 9 luni în care ea încă trăia iar fiica mea tocmai se născuse: piesa asta este o meditație asupra acelor amintiri. În mod specific, melodia face referire la o plimbare în parc, pe când mama mea vedea imagini și fețe împietrite atârnând în copaci“, a detaliat David Gilmour.

Faces Of Stone” este cel de-al 4-lea single promovat de pe noul album „Rattle That Lock„. Discul a fost lansat în luna septembrie și s-a plasat pe prima poziție în topul albumelor din UK.

Aflat în perioada de promovare a noului material, David Gilmour a acordat un interviu revistei Rolling Stone în care a detaliat felul în care s-au închegat noile piese. Muzicianul explică în cadrul acestei discuții și motivul pentru care a luat lunga pauză discografică de 9 ani de la materialul solo precedent, ”On an Island” (2006).

„Nu am intenționat să iau această pauză. Am vrut să reiau munca de studio imediat, dar viața are planurile ei și alte lucruri au intervenit: creșterea copiilor, obligațiile părintești, susținerea soției mele în activitatea ei din domeniul literaturii. Va lansa în curând o carte genială, ”The Kindness”. (…) La vârsta mea cred că mi-e permis acest timp liber. Totuși, ca și data trecută, îmi doresc să lansez următorul album mult mai repede.”

Citește mai multe despre David Gilmour
Videoclipuri cu David Gilmour
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE