Urmărește-ne în Social Media

David Ciente x Julian - Dorul

După colaborările de succes cu Irina Rimes, David Ciente prezintă o nouă piesă cu rădăcini autentic românești și ritmuri moderne de muzică electronică și EDM. Este vorba de "Dorul", lansată împreună cu Julian. Melodia este acompaniată de un videoclip disponibil în articol.

David Ciente și Julian și-au unit forțele pentru "Dorul", o piesă inspirată de poezia populară "Dorul II", culeasă de Vasile Alecsandri.

"Colaborarea cu Julian a început foarte natural, și ne bucurăm să avem primul nostru release oficial, <<Dorul>>, melodie care este compusă deja de peste 1 an, dar pe care abia acum reușim să o expunem publicului în mod oficial. Am cântat live această melodie pentru prima dată cu Julian la Untold 2022, iar acum are loc releasul oficial, la cererea foarte multor ascultători care au reacționat online la acel video. Această versiune oficială de studio vine cu unele elemente muzicale și vizuale în plus față de varianta live", a declarat David Ciente.

David Ciente, un producător cu o carieră strălucită de peste 10 ani în industria muzicală, a fost recunoscut pentru abilitatea sa de a integra elemente ale culturii românești în ritmuri captivante de muzică electronică și EDM.

În 2022, David Ciente a lansat "Ielele", în colaborare cu Irina Rimes, o piesă inspirată tot din versurile lui Alecsandri, care a devenit un adevărat hit în România și a fost apreciată și în comunitățile de români din străinătate. În urmă cu câteva săptămâni, cei doi au lansat o nouă piesă ce promovează cultura românească - "Străin în țara lui" - inspirată de poezia "Doina", scrisă de Mihai Eminescu.

Julian, un tânăr talent promițător, a fost descoperit în concursul One True Singer și a atras atenția publicului cu vocea și carisma speciale. Împreună cu David Ciente și alți artiști de top, Julian a încântat audiența Untold 2022, pe Main Stage.

Comentarii