Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
Tom Jones

Videoclip oficial: David Bisbal - Me Enamoré De Ti

Artistul spaniol David Bisbal a lansat videoclipul noului single ”Me Enamoré De Ti”. Melodia a fost înregistrată special pentru coloana sonoră a serialului argentinian ”Los Ricos no piden permiso”.

David Bisbal începe anul 2016 cu o piesă nouă, acompaniată de videoclip. Melodia se numește ”Me Enamoré De Ti” și a fost compusă de Luciano Pereyra și Paul Kirzner special pentru telenovela “Los ricos no piden permiso” (în traducere: ”Oamenii bogați nu cer niciodată permisiunea”), ce a avut premiera în luna ianuarie a acestui an.

În 15 ani de carieră, David Bisbal a devenit unul dintre cele mai celebre nume din industria muzicală latino la nivel internațional. A vândut peste 5 milioane de discuri, a avut șapte turnee internaționale și peste 600 de concerte în jurul lumii. A câștigat peste 60 de premii muzicale printre care două trofee Grammy și premiul pentru Cel Mai Bun Artist Spaniol Din Lume. Ultimul său album, ”Tu y Yo”, lansat în luna martie a acestui an,  a debutat direct pe locul 1 în 14 țări, devenind Best Seller–ul anului în Spania și depășind recorduri de vânzări în prima săptămână de la lansare.

David Bisbal a susținut 3 concerte în România. Artistul spaniol a cântat în țara noastră în 2008, 2012 și 2015.

Citește mai multe despre David Bisbal
Videoclipuri cu David Bisbal
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE