Urmărește-ne în Social Media

Daughter - No Care

Trupa indie Daughter a lansat videoclipul noului single ”No Care”. Piesa este extrasă de pe cel de-al doilea album al formației, ”Not To Disappear”.

Daughter a luat ființă în 2010, drept consecință a unui șir de coincidențe fericite. Elena Tonra i-a cunoscut pe Igor și Remy la un curs de cinematografie, după ceva timp închegându-se o nouă formație indie folk rock, ce avea să ajungă peste câțiva ani să cânte în turneu cu The National și să aibă piese precum "Youth", promovate în campanii publicitare pentru Tour de France.

"Inițial am lucrat la un proiect solo. Am mers la colegiu pentru a face un curs de cinematografie pentru un an. Așa l-am întâlnit pe Igor. Mi-a plăcut mult munca lui și felul în care scrie, de asemenea. Este foarte interesat de producție și muzica electronică. L-am rugat să mă ajute cu câteva show-uri pe care le aveam programate. Apoi i-am propus să cânte la chitară cu mine. Totul a început cu această favoare pe care el mi-o făcea mie. Nu-mi plăcea să fiu un artist solo pentru că abilitățile mele mă limitau. Așa că am apelat la Igor. Am început să cântăm împreună și am realizat amândoi că ne potriveam foarte bine ca stiluri. Aveam idei similare, din punct de vedere muzical. Îl știam deja pe Remy, tot de la curs. După primul EP eram un grup format din 3 persoane", a povestit Elena Tonra într-o discuție cu Interview Magazine.

Cu un prim album lansat în 2013, Daughter a revenit după 3 ani cu cel de-al doilea material de studio, ”Not to Disappear”. Discul a fost lansat în ianuarie 2016 și a primit review-uri bune din partea criticilor, în topul albumelor din UK plasându-se pe locul 17.

Cel mai recent single extras de pe noul material se numește ”No Care” și este acompaniat de un videoclip regizat de James Slater.

PUBLICITATE
Comentarii