Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Adriana & Romică - Maria Tănase și Fărâmiță Lambru la "Te cunosc de undeva!"Adriana Trandafir și Romică Țociu i-au portretizat pe Maria Tănase și Fărâmiță Lambru și au câștigat cea de-a patra gală "Te cunosc de undeva!" Daria Batschi-Beleca la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": Daria Batschi-Beleca și interpretarea angelică la harpă l-au făcut pe Andi Moisescu să apese Golden Buzz Akara Dianne la "Românii au talent" 2021"A fost pasiune de la început și până la sfârșit", i-a spus Andi Moisescu unei acrobate la "Românii au talent" Laura Melu la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": Laura Melu a îmbinat muzica folclorică cu rockul și a impresionat audiența Lady Gaga, Bradley Cooper - I'll Never Love Again (A Star Is Born)Persoana care îi plimba câinii lui Lady Gaga a fost împușcată, doi buldogi francezi ai artistei au dispărut "Românii au talent" sezonul 11Un nou Golden Buzz la "Românii au talent!", în ediția cu artistul stradal care testează limitele imposibilului: "Sunt nebun, recunosc"

Videoclip oficial: The Darkness - Solid Gold

The Darkness continuă lansările de single-uri cu "Solid Gold", care a primit un videoclip ca un concert. O reprezentaţie a trupei cu surprinzător de multe cuvinte "rated R" îi vede pe membrii grupului dezlănţuiţi în faţa reflectoarelor.

Îmbrăcat (cum altfel?) într-un costum uni auriu, solistul Justin Hawkins îşi etalează mişcările de dans a la Mick Jagger. Single-ul "Solid Gold" este preluat de pe viitorul album, "Pinewood Smile", aşteptat în luna octombrie a acestui an. Prima melodie de pe noul LP a fost "All the Pretty Girls", care a primit şi un videoclip tipic britanic aş zice, cu doar 2 săptămâni în urmă.

E amuzantă şi justificarea apariţiei noii melodii, judecând după declaraţiile liderului trupei. Justin Hawkins a afirmat următoarele:

Am scris această melodie pentru a vă asigura că acum că am lansat mai multă muzică în perioada de după pauza noastră decât în perioada de dinainte, nu avem vreo intenţie să ne oprim. De aici şi versul "We're never gonna stop... Sh*tting out solid Gold". Dacă nu apare ceva neprevăzut, The Darkness va fi mereu aici să încânte şi să farmece. Cu plăcere!

"Solid Gold" este un atac la adresa industriei muzicale, ba chiar unul care numeşte case de discuri precum cea Sony. Rockerii cântă despre maşini rapide, reprezentanţi ai casei de discuri care sunt disperaţi să semneze artişti şi care dau verdicte de măiestrie. Noul disc The Darkness va include aportul în premieră al lui Rufus Tiger Taylor, noul toboşar al formaţiei.

Acesta este fiul lui Roger Taylor de la Queen şi va avea şi rol de backing vocal pe câteva piese. Pentru grupul britanic urmează un turneu europen în toamnă şi la iarnă.

Citește mai multe despre The Darkness
Videoclipuri cu The Darkness
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE