Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Connect-R, Liviu Teodorescu, Cedry2k - Inapoi La Zero"Înapoi La Zero", cu Cedry2k, Connect-R și Liviu Teodorescu - VIDEO TEASER Miley Cyrus - Live from Whisky a Go GoVIDEO: Miley Cyrus a cântat piese The Cure și The Cranberries la #SOSFest Alexandra Sîrghi în audițiile de la X Factor 2020Alexandra Sîrghi a adus emoția pe scena de la X Factor 2020 - VIDEO East European Comic ConEast European Comic Con se reprogramează în iunie 2021 - DETALII BILETE Adele - Send My Love (To Your New Lover)Adele va fi gazda următorului episod Saturday Night Live (SNL) Tavi Clonda deghizat în Madonna la "Te cunosc de undeva!" pe 17 octombrie 2020Deghizat în Madonna, Tavi Clonda marchează a doua victorie la "Te cunosc de undeva!" - VIDEO

Videoclip oficial: The Darkness - Solid Gold

The Darkness continuă lansările de single-uri cu "Solid Gold", care a primit un videoclip ca un concert. O reprezentaţie a trupei cu surprinzător de multe cuvinte "rated R" îi vede pe membrii grupului dezlănţuiţi în faţa reflectoarelor.

Îmbrăcat (cum altfel?) într-un costum uni auriu, solistul Justin Hawkins îşi etalează mişcările de dans a la Mick Jagger. Single-ul "Solid Gold" este preluat de pe viitorul album, "Pinewood Smile", aşteptat în luna octombrie a acestui an. Prima melodie de pe noul LP a fost "All the Pretty Girls", care a primit şi un videoclip tipic britanic aş zice, cu doar 2 săptămâni în urmă.

E amuzantă şi justificarea apariţiei noii melodii, judecând după declaraţiile liderului trupei. Justin Hawkins a afirmat următoarele:

Am scris această melodie pentru a vă asigura că acum că am lansat mai multă muzică în perioada de după pauza noastră decât în perioada de dinainte, nu avem vreo intenţie să ne oprim. De aici şi versul "We're never gonna stop... Sh*tting out solid Gold". Dacă nu apare ceva neprevăzut, The Darkness va fi mereu aici să încânte şi să farmece. Cu plăcere!

"Solid Gold" este un atac la adresa industriei muzicale, ba chiar unul care numeşte case de discuri precum cea Sony. Rockerii cântă despre maşini rapide, reprezentanţi ai casei de discuri care sunt disperaţi să semneze artişti şi care dau verdicte de măiestrie. Noul disc The Darkness va include aportul în premieră al lui Rufus Tiger Taylor, noul toboşar al formaţiei.

Acesta este fiul lui Roger Taylor de la Queen şi va avea şi rol de backing vocal pe câteva piese. Pentru grupul britanic urmează un turneu europen în toamnă şi la iarnă.

Citește mai multe despre The Darkness
Videoclipuri cu The Darkness
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE