Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Adriana & Romică - Maria Tănase și Fărâmiță Lambru la "Te cunosc de undeva!"Adriana Trandafir și Romică Țociu i-au portretizat pe Maria Tănase și Fărâmiță Lambru și au câștigat cea de-a patra gală "Te cunosc de undeva!" Daria Batschi-Beleca la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": Daria Batschi-Beleca și interpretarea angelică la harpă l-au făcut pe Andi Moisescu să apese Golden Buzz Akara Dianne la "Românii au talent" 2021"A fost pasiune de la început și până la sfârșit", i-a spus Andi Moisescu unei acrobate la "Românii au talent" Laura Melu la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": Laura Melu a îmbinat muzica folclorică cu rockul și a impresionat audiența Lady Gaga, Bradley Cooper - I'll Never Love Again (A Star Is Born)Persoana care îi plimba câinii lui Lady Gaga a fost împușcată, doi buldogi francezi ai artistei au dispărut "Românii au talent" sezonul 11Un nou Golden Buzz la "Românii au talent!", în ediția cu artistul stradal care testează limitele imposibilului: "Sunt nebun, recunosc"

Videoclip oficial: The Darkness - All the Pretty Girls

La finalul lunii iulie The Darkness lansa un single nou intitulat "All the Pretty Girls", iar la început de august acesta primeşte un videoclip oficial. Melodia este preluată de pe noul album, "Pinewood Smile", aşteptat în octombrie.

Rockerii britanici rămân sugubăţi şi în această creaţie vizuală, la fel cum îi ştiam încă de la începutul anilor 2000. The Darkness se distrează pe ceea ce pare a fi un teren de golf sau o grădină supradimensionată a unei staţiuni maritime de lux. Solistul se dă cu ATV-ul, skyjet-ul şi face declaraţii romantice către eter. Greu de luat în serios având în vedere costumul body cu vedere la pectorali şi tatuaje pe care îl etalează muzicianul.

Între solo-uri încinse şi secvenţe de surfing cu chitara în mână, băieţii nu se lasă de şotii nici la trecerea de la 30 la 40 de ani. Vocalizele lui Justin Hawkins sunt însoţite de un instrumental frenetic, iar muzicienii încheie clipul "All the Pretty Girls" trântiţi pe un teren de tenis. Asta după ce au făcut haos pe plajele britanice cu tractoare şi au ajuns să se dea şi cu banana în video.

"Pinewood Smile" e prefaţat cu multă energie a muzicienilor activi de aproape 2 decenii. Aduce şi o schimbare de personal şi anume integrarea toboşarului Rufus Tiger Taylor, care primeşte şi atribuţii vocale. Tânărul este fiul unei legende, Roger Taylor, bateristul de la Queen. Îi vom auzi vocea pe 2 piese de pe noul release, se pare.

The Darkness pregătesc un turneu pentru finalul acestui an, care va include 17 concerte în UK şi opriri în toată Europa ulterior.

Citește mai multe despre The Darkness
Videoclipuri cu The Darkness
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE