Urmărește-ne în Social Media

The Darkness - All the Pretty Girls

La finalul lunii iulie The Darkness lansa un single nou intitulat "All the Pretty Girls", iar la început de august acesta primeşte un videoclip oficial. Melodia este preluată de pe noul album, "Pinewood Smile", aşteptat în octombrie.

Rockerii britanici rămân sugubăţi şi în această creaţie vizuală, la fel cum îi ştiam încă de la începutul anilor 2000. The Darkness se distrează pe ceea ce pare a fi un teren de golf sau o grădină supradimensionată a unei staţiuni maritime de lux. Solistul se dă cu ATV-ul, skyjet-ul şi face declaraţii romantice către eter. Greu de luat în serios având în vedere costumul body cu vedere la pectorali şi tatuaje pe care îl etalează muzicianul.

Între solo-uri încinse şi secvenţe de surfing cu chitara în mână, băieţii nu se lasă de şotii nici la trecerea de la 30 la 40 de ani. Vocalizele lui Justin Hawkins sunt însoţite de un instrumental frenetic, iar muzicienii încheie clipul "All the Pretty Girls" trântiţi pe un teren de tenis. Asta după ce au făcut haos pe plajele britanice cu tractoare şi au ajuns să se dea şi cu banana în video.

"Pinewood Smile" e prefaţat cu multă energie a muzicienilor activi de aproape 2 decenii. Aduce şi o schimbare de personal şi anume integrarea toboşarului Rufus Tiger Taylor, care primeşte şi atribuţii vocale. Tânărul este fiul unei legende, Roger Taylor, bateristul de la Queen. Îi vom auzi vocea pe 2 piese de pe noul release, se pare.

The Darkness pregătesc un turneu pentru finalul acestui an, care va include 17 concerte în UK şi opriri în toată Europa ulterior.

Comentarii