Urmărește-ne în Social Media

DARA - Neiubire Virtuală

DARA a lansat "Neiubire Virtuală", o piesă ce vorbește despre hărțuirea online și violența digitală. Melodia este acompaniată de un videoclip disponibil în articol.

DARA s-a alăturat campaniei "bodyright", lansată de UNFPA - agenția Națiunilor Unite pentru sănătatea sexuală și reproductivă. Ca urmare, artista a compus "Neiubire Virtuală", o melodie dureroasă, în mesajul căreia se regăsesc multe femei, fete, minorități și alte comunități marginalizate.

"La nivel global 6 din 10 femei și-au văzut imaginile abuzate sau folosite în mod neadecvat online. 96% dintre clipurile video falsificate pe internet sunt de natură pornografică, adesea având femei ca personaje principale.

Campania #Bodyright, în care am colaborat cu UNFPA Moldova, vine să protejeze corpul uman în mediul online. Bodyright este un simbol analogic la <<copyright>> - dacă muzica are drepturi pe internet, la fel și corpul nostru", este menționat pe canalul de YouTube al DAREI.

DARA și-a început călătoria muzicală în 2012 în Republica Moldova, captivând instantaneu inima audienței prin participarea la Selecția Națională Eurovision. Având o voce unică și puternică, DARA a devenit una dintre cele mai difuzate artiste din Moldova, câștigând recunoaștere pe deplin.

În 2014, a colaborat cu artiști de top din România, inclusiv INNA, Antonia și Carla's Dreams, pe piesa "Fie ce-o fi". Ulterior, a decis să se stabilească în București, continuând să-și construiască cariera în industria muzicală. Cu multiple single-uri lansate și un album intitulat "Ruleta", DARA a demonstrat versatilitatea și complexitatea sa ca artistă, iar priceperea în scrierea de versuri a atras atenția și aprecierea artiștilor consacrați precum Sasha Lopez, DJ Sava, Irina Rimes și AlbWho.

Comentarii