Urmărește-ne în Social Media

Dara - Mii de Ori

Dara a lansat piesa și videoclipul "Mii de Ori". Melodia spune povestea unei iubiri ce a luat sfârșit, lăsând cicatrici dureroase.

Muzica a fost compusă de Dara, Mădălin Roșioru și Alin Ilieș. Artista s-a ocupat și de textul piesei, alături de Zina Zen. Videoclipul, regizat de Sergiu Repida, o prezintă pe cântăreață executând un dans contemporan.

"Mi-am dorit extrem de mult ca, în mod special pentru <Mii de Ori>, să filmam un clip oficial. Este aici, așa cum am simțit, așa cum am văzut, așa cum nu am știut despre mine!
Mulțumesc celor care m-au inspirat și ajutat să scriu această piesă și celor care au știut să vadă în imagini și mișcare toată povestea!", a declarat Dara

Dara s-a lansat la Global Records cu single-ul "Istoria unei fete", după "Fie ce-o fi", colaborarea cu artiști precum Carla’s Dreams, INNA și Antonia. Ea a devenit cunoscută în Republica Moldova împreună cu echipa YouBeSC Creative Institute, cucerind publicul de acolo în urma participării la Selecția Națională pentru Eurovision.

De curând, artista a lansat un proiect muzical original, "Live Session cu Dara", în cadrul căruia prezintă piese scrise de ea în ultimele șase luni, într-o formulă acustică/plugged specială, care pot fi ascultate pe canalul său de YouTube.

Publicat

pe

Comentarii