Urmărește-ne în Social Media

Dara - La Costum

Dara a lansat videoclipul noului single ”La costum”, o piesă ce vorbește despre faptul că în dragoste nu există limite sau reguli. Melodia este compusă în colaborare cu The Motans.

 ”Filmările pentru "La Costum" au fost o experiență diferită de tot ceea ce am trăit anterior, pentru că am simțit multă durere pe set.

Sforile care mă dirijează îmi strângeau mâinile, picioarele și îmi limitau mișcările extrem de mult. După filmare, am rămas cu ceva răni și vânătăi, dar asta a contribuit la crearea unei imagini foarte autentice”, povestește Dara, care s-a lăsat pe mâna celor de la NGM Creative pentru realizarea acestui videoclip.

Noua piesă a Darei este făcută în colaborare cu The Motans, unul dintre cei mai apropiați prieteni ai ei.

””La Costum”, la patru ace, cu multe reguli - dragostea mea nu e așa. Ea nu poate fi cumpărată si nici ținută într-o colivie. Sunt radicală în toate deciziile din viata mea, chiar și atunci când iubesc tare. Pot să dau tot, mai puțin libertatea mea. Am scris piesa împreună cu The Motans, unul dintre cei mai apropiați prieteni ai mei, care a știut să traducă multe dintre emoțiile mele în text,” declară artista.

Dara a debutat cu single-ul ”Istoria unei fete”, după ”Fie ce-o fi”, colaborarea cu artiștii Carla’s Dreams, INNA și Antonia. Ea a devenit cunoscută în Republica Moldova, împreună cu echipa YouBeSC Creative Institute, cucerind publicul de acolo în urma participării la Selecția Națională pentru Eurovision.

În primăvara anului 2018, Dara a lansat single-ul ”Mii de ori”, iar în toamnă, ”Înapoi”, o colaborare cu alt DJ.

Comentarii